Masumlar Apartmanı Dizisi 11. Bölüm Full İzle TRT1! 24 Kasım Masumlar Apartmanı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Başrolünde Ezgi Mola’nın yer aldığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanından uyarlanarak ekranlara getirilmiş olan dizinin Masumlar Apartmanı son bölüm izle seçeneğine tıklayarak son bölümünü izleyebilirsiniz. Masumlar Apartmanı 11. Bölüm izle seçeneği ile 11. Bölüme ulaşabilir ve keyifli anlar yaşayabilirsiniz…

Masumlar Apartmanı Dizisi 11. Bölüm Full İzle TRT1! TIKLAYINIZ

Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Masumlar Apartmanı heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. TRT1 ekranlarının sevilen dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana salı günlerinin en çok izlenen yapımı olmaya devam ediyor. Psikolojik derinliği olan hikayesi ile dikkat çeken Masumlar Apartmanı dizisi her hafta salı günleri saat 20.00’da yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor.

Masumlar Apartmanı dizisinin kadrosunda Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar gibi isimler yer alıyor. Ünlü oyuncularla dolu güçlü kadrosu ile dikkat çeken Masumlar Apartmanı dizisi Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi kitabından uyarlandı. Han, Safiye ve Gülben isimli üç kardeşin psikolojik sorunlarla dolu hayatlarına İnci’nin girmesi ile yaşanan değişikliklerin anlatıldığı yapım büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Gerilim ve heyecan dolu bölümleri ile izleyiciyi ekrana kilitleyen yapımın yeni bölümleri de merakla bekleniyor.

Masumlar Apartmanı Dizisi 10. Bölümde Neler Oldu?

Masumlar Apartmanı dizisi geçen hafta 10. bölümü ile ekrana geldi Dizinin yayınlanan son bölümünde beklenmedik gelişmeler yaşandı. Han ve İnci arasındaki sırların ortaya dökülmeye başladığı bölümde, geçmişten gelen misafir Safiye’yi derinden etkiler.

Masumlar Apartmanı dizisinin 10. bölümünde Han, İnci’nin güvenini kazanmak ister. İnci’nin kafasındaki soru işaretlerini dağıtmak için ona çöp evi gösterir. İnci gördükleri karşısında şok olurken, Safiye ve Gülben bu hareketten çok etkilenir. Safiye kardeşlerini onu sevmemekle suçlarken aslında geçmişte yaşadığı aşka olan öfkesini kusmaktadır. Safiye’nin hüzünlü geçirdiği yalnız gecelerin birine Memduh misafir olur. Bu sırada Neriman ile Ege’nin arkadaşlığı ise ilerlemektedir. Ege Neriman’a hayatın renkli taraflarını gösterirken, Neriman da Ege’ye derslerinde yardımcı olur. Esat ve Gülben arasında da olayların karıştığı 10. bölümde geçmişten gelen misafir Safiye’nin dağılmasına sebep olur.

Masumlar Apartmanı Dizisi 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Masumlar Apartmanı dizisinin son bölümünde Safiye’nin eski aşkının mahalleye gelmesi şaşkınlık yaratmıştı. İkili arasında neler olacağının merakla beklendiği dizinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da TRT1’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.