Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 25 Kasım 2020 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Esra Erol 25 Kasım 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 25 Kasım 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 25 Kasım son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 25 Kasım 2020 Çarşamba ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarında uzun süredir yayın hayatına devam eden Esra Erol, çarpıcı gündemleri ile izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert programından sonra ekrana gelen Esra Erol, akıl almaz olayları ekrana taşıyor. Program çarpıcı konuları ile Türkiye’nin gündemini belirliyor. Esra Erol’un reality programı hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Türkiye’nin en güvenilir isimlerinden Esra Erol’un sunumu ile ekrana gelen programda birbirinden çarpıcı olaylar ele alınıyor. Birçok mağdurun katıldığı programda Esra Erol ve ekibi titizlikle çalışarak olayları açığa kavuşturmaya ve mağdurlara yardım etmeye devam ediyor. Aldatılanların, dolandırılanların başvurduğu programda yıllardır birbirini araya aileler kavuşturuluyor, yüzleşmeler yaşanıyor. DNA testleri ile gerçekleri ortaya çıkaran Esra Erol, programına konu olan olayların arka planlarını ekrana getiriyor. Bugüne kadar birçok kayıp kişinin de bulunduğu programda beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Esra Erol programı ile olduğu gibi yardım kampanyaları ile de adından söz ettirmeye devam ediyor.

Esra Erol 24 Kasımda Neler Oldu?

Esra Erol’un 24 Kasım programında yine birbirinden çarpıcı gündemler ekrana geldi. Birçok olayın yeniden ele alındığı programda yüzleşmeler yaşandı. Beklenmedik gelişmelerin de ekrana geldiği 24 Kasım programında duygusal anlar yaşandı.

Esra Erol’un dün yayınlanan bölümünde 30 yıl sonra Oğuzhan ve annesi Güneş karşı karşıya geldi. 30 yıl önce terk edilen Oğuzhan’ın annesini Esra Erol buldu. 24 Kasım programında bir araya gelen anne Güneş ve Oğuzhan’ın bundan sonra hayatlarına beraber devam edip etmeyeceği merak ediliyor. Programın diğer bir gündemi ise kendisinden 22 yaş küçük Ersin ile evlenme hayalleri kuran Fatma hanım oldu. 24 Kasım programında Ersin yayına katıldı ve hakkında iddia edilen dolandırıcılık suçlamalarına karşı çıktı. Esra Erol’un dün yayınlanan bölümünde Perihan ve Yasin de karşı karşıya geldi. Ailesi yüzünden Perihan’ı terk eden ve çocuğun kendisinin olmadığını söyleyen Yasin stüdyoya geldi.

Esra Erol 25 Kasım Gündemleri Neler?

Esra Erol’un sevilen programında bugün de yüzleşmeler devam edecek. Güneş’in oğlu Oğuzhan’ı kabul edip etmeyeceği bugün belli olacak. Program yeni bölümü ile saat 16.20’de ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.