Zuhal Topal'la Sofrada 483. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 25 Kasım 2020 Günün Birincisi Kim Oldu?

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 483. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 483. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanmaya devam eden Zuhal Topal’la Sofrada rekabet dolu bölümleri ile büyük beğeni topluyor. Gündüz kuşağının en çok izlenen yemek yarışması eğlenceli dakikaları ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Zuhal Topal’la Sofrada hafta içi her gün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Zuhal Topal’ın eğlenceli sunumu ile ekrana gelen yemek yarışmasında gelinler ve kaynanalar mücadele ediyor. Gelinlerin mutfakta performanslarını sergilediği yarışmada kaynanalar ise jüri üyeliği yapıyor ve puan veriyor. Her hafta 5 farklı yarışmacı kendisine özel hazırladığı menüyü kısıtlı süre içinde kaynanalara ve Zuhal Topal’a sunmaya çalışıyor. Haftanın her günü farklı bir yarışmacının performansını sergilediği yarışmada kaynanalar kendi gelinlerini birinci yapmak için puan veriyor. Zuhal Topal’ın da puanları ile birincinin seçilmesinde etkili olduğu yarışmada haftanın kazana ismi 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor. Zuhal Topal’la Sofrada programı eğlence ve rekabet dolu bölümleri ile ilgi görmeye devam ediyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 24 Kasım Yarışmacısı Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada programında 23 Kasım günü yeni haftaya başlandı. Birbirinden renkli yeni yarışmacıların yer aldığı 23 27 kasım haftasının birincisi olacak isim şimdiden merak ediliyor. Yarışmacıların hem gülüp eğlendikleri hem de kıyasıya rekabet ettikleri yarışmada dün yayınlanan bölüm ile haftanın ikinci yarışmacısının puanları da belli oldu.

Zuhal Topal’la Sofrada programının 24 Kasım bölümü ile haftanın ikinci günü de ger kaldı. Programın dünkü bölümünde Sibel Terzioğlu hünerlerini gösterdi. Kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan toplam 28 puan alan Sibel Tezioğlu haftanın ilk yarışmacısı olan Aslı Bilge Erkuş’u geride bırakmayı başardı. Programın sıradaki yarışmacılarının performansları ise merak ediliyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 25 Kasım Yarışmacısının Puanı Belli Mi?

Zuhal Topal’la Sofrada programının 25 Kasım yarışmacısı Figen Acar. Haftanın birincisi olmak için en az 29 puan alması gereken Figen Acar’ın kaç puan aldığı henüz belli değil. Program yayınlandıktan sonra güncel puan durumunu haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.