Gelinim Mutfakta 583. Bölüm Canlı İzle! Gelinim Mutfakta 25 Kasım 2020 Günün Birincisi Kim Oldu?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısma Gelinim Mutfakta 583. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Gelinim Mutfakta 583. Bölüm Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Gündüz kuşağının reyting rekortmeni yemek yarışması Gelinim Mutfakta rekabet dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Kanal D ekranlarının en sevilen gündüz kuşağı programı renkli yarışmacıları ve lezzetli tarifleri izle izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Gelinim Mutfakta hafta içi her gün saat 13.15’te Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Onur Büyüktopçu’nun başarılı sunumu ile ekrana gelen yarışma programında gelinler ve kaynanalar takım olarak yarışıyorlar.  Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini gösterdiği yarışmada kaynanalar ise puanlama yapıyor. Günün ve haftanın birincisi olmak isteyen yarışmacılar günün yemeğini en iyi şekilde yapmak için kıyasıya mücadele ediyor. Kaynanalar ise kendi gelinlerinin tabağını bilmeden puanlama yapmaya çalışıyorlar. Programda Onur Büyüktopçu’nun da verdiği puanlarla günün ve haftanın birincileri belli oluyor. Günün en yüksek puanını alan yarışmacı çeyrek altın kazanırken, hafta boyunca en yüksek puanları toplayan haftanın birincisi 5 altın bileziğin sahibi oluyor. Gelinim Mutfakta yarışmasının rekabet ve heyecan dolu bölümleri ilgi ile takip ediliyor.

Gelinim Mutfakta 24 Kasım Günün Birincisi Kim Oldu?

Gelinim Mutfakta yarışmasının 23 27 Kasım haftası başladı. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergileyecekleri haftanın ilk iki günü geride kaldı. 24 Kasım günü yayınlanan programda da heyecan dolu dakikalar yarıştı. Gelinlerin kıyasıya mücadele ettiği 24 Kasım gününün puan durumlarını günün sonunda Onur Büyüktopçu açıkladı.

Gelinim Mutfakta yarışmasının 24 Kasım programında çeyrek altının sahibi kura ile belli oldu. Programda Nurcan ve Gizem’in aynı puanı alarak birinci olması sonucu çeyrek altının sahibi kura ile belli oldu. 16 puan alan Nurcan ve Gizem için yapılan kura ile çeyrek altının sahibi Gizem oldu.  Diğer yarışmacılardan Elif 14 puan ile ikinci olurken, İlayda ise 13 puan ile son sırada yer aldı. Yarışmanın iddialı isimlerinden İlayda’nın son sırada yer alması izleyenleri şaşırttı. Her gün alınan puanların çok önemli olduğu yarışmada bu hafta kimin birinci olacağı ise merak ediliyor.

Gelinim Mutfakta 25 Kasım Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Gelinim Mutfakta yarışmasının 25 Kasım puan durumu henüz açıklanmadı. Program yayınlandıktan sonra puan durumunu haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.