Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 27 Kasım 2020 Cuma ATV Canlı İzle!

Esra Erol 27 Kasım 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 27 Kasım 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 27 Kasım son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 27 Kasım 2020 Cuma ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarında uzun yıllardır yayın hayatına devam eden Esra Erol akıl almaz gündemleri ekrana taşımaya devam ediyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert programından sonra ekrana gelen Esra Erol ele aldığı konularla Türkiye’nin gündemini belirliyor. Çarpıcı olay ve gelişmelerle ekrana gelen program hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ‘de yayınlanıyor.

Türkiye’nin en güvenilir isimlerinden Esra Erol’un sunumu ile ekrana gelen programda birbirinden çarpıcı olaylar ele alınıyor. Aldatılan ve dolandırılan mağdurların, yıllardır ailesini arayan çocukların katıldığı programda akıl almaz olaylar yaşanıyor. DNS testleri ile gerçekleri ortaya çıkaran Esra Erol ve ekibi, kayıpları bulmak ve çeşitli iddiaların arka planını ortaya çıkarmak için titizlikle çalışıyor. Hafta içi her gün birçok mağdura yardım eden programın sunucusu Esra Erol, sosyal sorumluluk projeleri ile de gündeme gelmeye devam ediyor.

Esra Erol 26 Kasımda Neler Yaşandı?

Esra Erol’un 26 Kasım programında yine birçok farklı gündem ekrana geldi. 26 kasım programında evlilik vaadiyle kandırılanlar, ailesini arayanlar ve çok daha fazlası ekrana geldi. Programda buluşmalar ve yüzleşmeler yaşandı. Esra Erol’un dün yayınlanan bölümü yine ilgi ile izlendi.

Esra Erol’un 26 Kasım gündemlerinden biri evlilik vaadiyle kandırılan Yaşar hanım oldu. Parasına kıyamayan Yaşar hanım sosyal medyadan tanıştığı Murat Pehlivan’a tüm malını kaptırdı. Yaşar hanımın iddiaları Esra Erol ve ekibi tarafından araştırılıyor. Programında diğer gündemi ise kocasını terk edip Nezih İpek’e kaçan Yasemin oldu. Nezih İpek canlı yayına katılıp yaşananları anlattı. Eren Can’ın babası Erdal Korkutan’ı Esra Erol buldu. 19 yaşındaki Eren Can  bugüne kadar hiç görmediği babası ile yüzleşti. 26 Kasım gündemlerinden diğeri ise bir yıl önce annesi ve babası uyurken evden kaçan Ayşegül oldu. Ayşegül’ün nerede olduğu ile ilgili yeni iddialar gündeme geldi.

Esra Erol 27 Kasım Gündemleri Neler?

Esra Erol’un 27 Kasım gündemleri arasında Ayşen hanımın yüzleşmesi var. Kızı Cansu ve babası Ramazan ile yüzleşecek olan Ayşen hanımın yaşadıkları merak konusu oldu. Program  bugün saat 16.20’de ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.