Zuhal Topal'la Sofrada 485. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 27 Kasım 2020 Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 485. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 485. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının reyting rekortmeni programı Zuhal Topal’la Sofrada rekabet dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Her hafta birbirinden renkli yarışmacıların ekrana geldiği program eğlence dolu anları ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Gündüz kuşağının sevilen yemek yarışmasında hem eğlence hem de rekabet ekrana geliyor. Zuhal Topal’la Sofrada programı hafta içi her gün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen yemek yarışmasında her hafta birbirinden renkli yeni yarışmacılar performanslarını sergiliyor. Her hafta 5 gelin ve 5 kaynananın takım olarak yarıştığı programda gelinler büyük ödül için kıyasıya mücadele ediyor. Programda haftanın her günü farklı bir gelin hazırladığı menüyü kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan yüksek puanlar alabilmek için sunuyor. Cuma günleri haftanın finalinin yapıldığı yarışmada kazanan isim heyecanla bekleniyor. Zuhal Topal’la Sofrada programında her hafta en yüksek puanları alıp birinci olan gelin 15 bin liralık büyük ödülün de sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 26 Kasım Yarışmacısı Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada programı 23 27 Kasım haftasının son programı ile bugün ekrana gelecek. Programın dün yayınlanan programı ile haftanın 4. yarışması da performansını gösterdi. Finale çok az kalan perşembe gününde heyecan yükseldi. Deniz Ariz’in yarıştığı 26 Kasım programında rekabetin zirveye çıkması, izleyenlerde de heyecan yarattı. Deniz Ariz dün yayınlanan programda 30 puan alarak haftanın diğer yarışmacılarını geride bıraktı.

Zuhal Topal’la Sofrada programında bu hafta yarışan Aslı Bilge Erkuş 27 puan, Sibel Terzioğlu 26 puan ve Figen Acar 28 puan almıştı. Haftanın 4. yarışmacısı Deniz Ariz aldığı 30 puan ile diğer yarışmacıları gerisinde bıraktı. Haftanın son yarışmacısı Melike Tuncel 30 puanı geçemezse Deniz Ariz bu hafta büyük ödülün sahibi olacak.

Zuhal Topal’la Sofrada 27 Kasım Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Zuhal Topal’la Sofrada programında 27 Kasım haftanın birincisi olan isim henüz belli değil. Son yarışmacı Melike Tuncel’in de performansını göstermesinden sonra haftanın birincisini haberimizde bulabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.