Hercai Dizisi 49. Bölüm Full İzle! 27 Kasım Hercai Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Herkesin dilinden düşmeyen Hercai dizisinin son bölümünü izlemek ya da Hercai 49. Bölümünü izlemek istiyorsanız Hercai son bölüm izle veya Hercai 49. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak aralıksız bir şekilde sevilen dizinin bölümlerini izleyebilirsiniz. İşte Hercai sevenler için hazırladığımız makalede Hercai 49. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz…

Hercai Dizisi 49. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarında ikinci sezonu ile yayınlanmaya devam eden Hercai dizisi izleyiciden büyük beğeni topluyor. Sevilen dizi yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi ile takip edilmeye devam ediyor. Çarpıcı hikayesi ile sevilen dizi her hafta cuma günleri saat 20.00’da yeni bölümleri ile ekrana geliyor.

Hercai dizisinin başrollerini Ebru Şahin ve Akın Akınözü oynuyor. Dizinin kadrosunda Serhat Tutumluer, Feride Çetin ve Ayda Aksel gibi deneyimli isimler de yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Hercai dizisi intikamdan doğan bir aşkın hikayesini anlatıyor. Düşman ailelerin çocukları olan Miran ve Reyyan arasında tüm imkansızlıklara rağmen devam eden tutkulu bir aşkı ve bu aşk için verilen mücadeleyi anlayan Hercai dizisi her bölümü ile seyircinin takdirini kazanmaya devam ediyor. Mardin’de çekilen diziş doğal güzelliklerle dolu sahneleri ile de seviliyor. Hercai dizisinde yaşanacaklar her hafta merakla bekleniyor.

Hercai Dizisi 48. Bölümde Neler Yaşandı?

Hercai dizisi geçen hafta 48. bölümü ile ekrana geldi. Hem Şadoğlu hem de Aslanbey ailesi için çarpıcı gelişmelerin yaşandığı 48. bölümde işler iyice karışmaya başlar. Bir taraftan öğrendiği gerçeklerle baş etmeye çalışan Miran diğer yandan da Aslan’ın planlarına engel olmaya çalışır.

Hercai dizisinin geçen hafta ekrana gelen bölümünde Füsun Aslanbey’in gerçekleri açıklaması ile büyük bir yıkım yaşanır. Füsun Aslanbey herkesin içinde Miran’ın Hazar’ın oğlu olduğunu açıklar. Bu duyduğuna inanamayan Miran sarsılır. Miran bu gerçekle baş etmeye çalışırken, Azize Aslanbey ise saklayacağı hiçbir şey kalmadığı için daha tehlikeli birine dönüşmeye başlar. Şadoğlu ve Aslanbey ailelerinde yıkıma yol açan bu haberden sonra Reyyan ise her zamanki gibi Miran’a destek olmaya devam eder. Azize Aslanbey kendi planları ile ilgilenirken Aslan’ın hain planlarını farketmez.

Hercai Dizisi 49. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Hercai dizisinde Aslan Aslanbey’in yeni hamleleri ve Miran’ın öğrendikleri karşısında yapacakları merak konusu olmaya devam ediyor. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.