Bir Annenin Günahı 2. Bölüm Full İzle! 28 Kasım Bir Annenin Günahı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Bir Annenin Günahı 2. Bölüm izle makalemizle birlikte, Bir Annenin Günahı dizisine dair tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. Bir Annenin Günahı 2. Bölüm tek parça izle sayesinde de reklamsız tek parça izlemenizi sağlıyoruz. Makalemize göz atarak gerekli videolar ve linklere ulaşabilir, sonuç olarak ise Bir Annenin Günahı 2. Bölüm izle seçeneğinden yararlanarak diziyi izleyebilirsiniz. İşte yeni dizi olan Bir Annenin Günahı dizisi ve 2. Bölüme dair tüm detaylar…

Bir Annenin Günahı 2. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Geçen hafta ilk bölümü ile ekrana gelen Bir Annenin Günahı dizisi yeni sezonun iddialı yapımları arasında gösteriliyor. Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan dizi ilk bölümü ile izleyicinin takdirinin kazanmayı başardı. Heyecanlı hikayesi ile dikkat çeken dizide yaşanacaklar ise şimdiden merak konusu oldu. Bir Annenin Günahı her hafta cumartesi günleri saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Bir Annenin Günahı dizisinin kadrosunda Özge Özberk, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas ve Emre Kınay yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile büyük beğeni toplayan Bir Annenin Günahı dizisi Filipinler’de A Mother’s Guilt ismi ile yayınlanan yapımdan uyarlandı. Oğlunun hayatını kurtarmak için cinayet işleyen bir annenin hikayesini anlatacak olan dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Bir Annenin Günahı 1. Bölümde Neler Oldu?

Dram türünde olan uyarlama dizi Bir Annenin Günahı ilk bölümü ile geçen hafta ekrana geldi. Karakterlerin tanıtıldığı dizide Suna’nın oğlu için vermek zorunda kaldığı zor karar izleyenleri ekrana kilitledi. Dizi ilk bölümü ile izleyenlerde heyecan yarattı.

Bir Annenin Günahı dizisinin ilk bölümünde balıkçılık yapan Suna oğlu Yusuf’un hastanelik olduğunu öğrenir. Annesine destek olmak için gizli gizli bir fırında çalışan Yusuf bir kaza sonucu büyük yara alır. İş arkadaşlarının hemen hastaneye kaldırdığı Yusuf’un durumu ise ağırdır. Hemen hastaneye giden Suna oğlunun kurtulması için çok fazla paraya ihtiyacı olduğunu öğrenir. Bu sırada Sadri ise iş hayatında zor günler yaşamaktadır. Şirketi batmak üzere olan Sadri, iş hayatında alnına sürülen lekeden kurtulmanın yollarını arar. Tek çözümü kendinin öldürmekte bulur. Sadri ve Suna’nın yollarının kesişmesi ile işler çok farklı bir noktaya gider. Sadri Suna’ya oğlunun hayatını kurtarması için ihtiyacı olan parayı vermeyi teklif eder. Ancak karşılığında Suna’nın kendisini öldürmesi gerekmektedir.

Bir Annenin Günahı 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bir Annenin Günahı dizisinin ilk bölümünde büyük bir kararın eşiğinde kalan Suna’nın vereceği cevap merak edildi. Dizinin merakla beklenen 2. bölümü bu akşam saat 20.0’da Kanal D’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.