İbo Show 3. bölüm Full Canlı İzle! İbo Show 28 Kasım 2020 Tek Parça Youtube İzle!

Yıllar sonra Star TV ekranlarında yeniden yayınlanamaya başlayan İbo Show programı büyük ilgi gördü. Çok uzun yıllar önce birçok farklı kanalda yayınlanan ve fenomen haline gelen İbo Show programı geçtiğimiz haftalarda yeniden ekrana gelmeye başladı. Ekrana döner dönmez eski hayran kitlesinin yeniden yakalayan İbo Show reytinglerde de ciddi başarı elde etti. İzleyenleri ekrana çekmeyi başaran program her hafta cumartesi günler saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

İbo Show 3. bölüm Full Canlı İzle! TIKLAYINIZ

İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses’in sunumu ile ekrana gelen İbo Show programında her hafta sanat ve müzik dünyasının birbirinden ünlü isimleri programa katılıyor. Birçok ünlü konuğun ağırlandığı programda müzik şöleni yaşanıyor. Türk müziğinin bilinen isimleri sevilen şarkıları seslendiriyor. İbrahim Tatlıses’in de türküler söylediği program büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Televizyon ve sinema dünyasından da isimlerin konuk olduğu programda çok özel açıklamalar ve magazin dünyasının gündemleri konuşuluyor. Hem sohbetin hem müziğin olduğu programda özel açıklamalar ekrana geliyor. İbo Show her hafta yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Programın konu ve konukları ise merak konusu oluyor.

İbo Show 2. Bölümde Neler Yaşandı?

İbo Show geçen hafta ikinci bölümü ile ekrana geldi. Birbirinden ünlü isimlerin ağırlandığı 2. bölümde hem eğlenceli hem de duygusal anlar yaşandı. İbrahim Tatlıses’in ünlü olma hikayesini de anlattığı 2. bölümde şaşkınlık yaratan açıklamalar ve müzik ziyafeti ekrana geldi.

İbo Show’un geçen haftaki konukları Kubat, Demet Akbağ, Olgun Şimşek ve Hülya Avşar oldu. Hülya Avşar ve İbrahim Tatlıses’in “mavi mavi” şarkısını söylemesi izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Olgun Şimşek’in de anıları ile eğlence kattığı program ilgi ile izlendi.

İbo Show 3. Bölüm Konukları Kim Olacak?

İbo Show programının bu haftaki konukları ise merak ediliyor. Programın 28 kasım bölümüne Kibariye, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici konuk olacak. Ünlü isimlerin ağırlanacağı program bugün akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında seyircisi ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.