Menajerimi Ara 14. Bölüm Full İzle Star TV! 29 Kasım Menajerimi Ara Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Menajerimi Ara 14. bölüm tek parça izle, Menajerimi ara 14. bölüm fragmanı araştırması yapan kişiler, ekranların yeni dizisi Menajerimi Ara hakkında bilgi toplamaya devam ediyor. Menajerimi ara dizisi son bölümü izlemek isteyenler ise; makalemiz üzerinden izleyebiliyor. Menajerimi ara dizisi son bölüm için aşağıdaki videolar ve linklere göz atabilirsiniz. İşte Menajerimi Ara xx. Bölüm ve Menajerimi Ara 14. Bölüm fragmanı…

Menajerimi Ara 14. Bölüm Full İzle Star TV! TIKLAYINIZ

Star TV ekranlarının en iddialı yapımlarından Menajerimi Ara dizisi heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Farklı hikayesi ile yayınlandığı günden bu yana ilgi çeken dizi izleyenleri ekrana kilitliyor. Sevilen dizi çarpıcı sahneleri ile sosyal medyada da en çok konuşulan yapımlar arasında yer almaya devam ediyor. Menajerimi Ara dizisi her hafta pazar günleri saat 20.00’da Star TV’de ekrana geliyor.

Menajerimi Ara dizisinin kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ayşenil Şamlıoğlu, Deniz Can Aktaş ve Ahsen Eroğlu yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile ilgi çeken dizi Ego Ajans’ta çalışan dört menajerin yaşadıklarını anlatıyor. Menajerlerden Kıraç’ın kızı Dicle ile ilişkisinin de ekrana geldiği yapımda hem eğlenceli hem de duygusal anlar yaşanıyor. Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Menajerimi Ara Dizisi 13. Bölümde Neler Yaşandı?

Menajerimi Ara dizisinin 13. bölümü geçen hafta ekrana geldi. Ego Ajans menajerlerinin başlarına gelecek felaketlerden habersiz rekabet ettiği 13. bölümde heyecan dolu dakikalar yaşandı. Dicle’nin de arada kaldığı 13. bölüm ilgi ile izlendi.

Menajerimi ara dizisinin ekrana gelen son bölümünde Serkan Tahtalı’nın neden geri döndüğünü bilmeyen ve planlarından habersiz olan  Ego Ajans menajerleri kendi aralarında rekabet etmeye devam ederler. İbo Show’a katılacak olan Beren, Barış ve Emir’in aralarındaki sorunları çözmeye çalışan Feris ve Kıraç sorunun ne kadar büyük olduğunu fark ederler. Programda sıkıntı çıkmasına engel olmak için ellerinden geleni yaparken, programın diğer konuğu İrem Derici’nin başına gelenler Dicle’yi zor durumda bırakır. Bu sırada Barış ise Dicle’ye hislerini anlatmaya karar verir. Barış ve Dicle büyük bir yüzleşme yaşarken, Beren ise Serkan Tahtacı ile işbirliği yapmaya çalışır.

Menajerimi Ara Dizisi 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Menajerimi Ara dizisinin merakla beklenen 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Feris’in Dicle’yi kovması dikkat çekti. Dizi heyecanla beklenen son bölümü ile 29 kasım akşamı Star TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.