Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 30 Kasım 2020 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Esra Erol 30 Kasım 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 30 Kasım 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 30 Kasım son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 30 Kasım 2020 Pazartesi ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Uzun yıllardır ekran hayatına devam eden Esra Erol’un reality programı çarpıcı olayları Türkiye’nin gündemine taşımaya devam ediyor. Sevilen ikindi kuşağı programı Müge Anlı İle Tatlı Sert programından sonra ekrana geliyor. Esra Erol akı almaz olaylar ve inanılmaz gelişmelerle her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Esra Erol hafta içi her gün saat 16.20’da ATV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

ATV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağının sunuculuğunu Türkiye’nin en güvenilir isimlerinden Esra Erol üstleniyor. Binlerce mağdurun katıldığı programda çeşitli olaylar ekrana geliyor. Aldatılma ve dolandırılma gündemlerinin konuşulduğu programda dağılmış aileler bir araya getiriliyor, kayıplar bulunuyor. Esra Erol ve ekibi DNA testleri ile gerçekleri ortaya çıkarmaya ve yıllardır birbirini arayan aileleri kavuşturmaya devam ediyor. Programın sunucusu Esra Erol yıllardır olduğu gibi bu sezonda binlerce mağdura destek oluyor. Ünlü sunucu programının yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri ile de adından söz ettirmeye devam ediyor.

Esra Erol 27 Kasım Programında Neler Yaşandı?

Esra Erol’un reality programı 27 Kasım günü haftanın son bölümü ile ekrana geldi. Programın ekrana gelen son yayınında yine birçok farklı gündem ele alındı. Yüzleşmelerin yaşandığı 27 Kasım bölümünde gündemlerde yaşanan gelişmeler seyirciye aktarıldı.

Esra Erol’un 27 Kasım yayınında Yasemin karar aşamasına geldi. Yasemin’in kocası Ömer ile barışıp barışmayacağı merak konusu oldu. Programın diğer gündemi ise 38 yaşında ilke defa aşık olduğunu ve dolandırıldığını söyleyen Yaşar hanım oldu. Yaşar hanım evlilik hayalleri kurduğu Murat’ın kendisini dolandırıldığını iddia ediyor. Esra Erol da merakla takip edilen diğer gündem ise 13 yıldır kayıp olan Ayşen hanım oldu. Esra Erol’un bulduğu Ayşen hanımın kızı Cansı ve babası Ramazan ile bir araya gelip gelmeyeceği merak edildi. 19 yıldır oğlu Erencan’ı arayı sormayan Erdal Korkutan’ın ortaya çıkan görüntüleri de programda konuşuldu.

Esra Erol 30 Kasım Gündemleri Neler?

Esra Erol’un yayınlanan son programında ele alınan gündemlerde yaşanan gelişmeler bugün yeniden ekrana gelecek. Sevilen program saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.