Zuhal Topal'la Sofrada 486. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 30 Kasım 2020 Puan Durumu...

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 481. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 481. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Zuhal Topal’la Sofrada programı rekabet dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Gündüz kuşağının sevilen yarışması her hafta birbirinden renkli yarışmacıları ile izleyenleri ekrana kilitleyeme devam ediyor. Büyük ödül için kıyasıya rekabetin yaşandığı yarışmada haftanın her günü heyecan giderek artıyor. Zuhal Topal’la Sofrada yarışması hafta içi her gün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen programda gelinler ve kaynanalar takım olarak yarışıyor. Gelinlerin mutfaktaki performanslarını gösterdikleri yarışmada jüri üyesi ise kaynanalar oluyor. Haftanın her günü heyecanın giderek arttığı programda gelinler büyük ödülün sahibi olabilmek için mutfakta hünerlerini sergiliyorlar. Hazırladıkları menüyü en güzel şekilde sunmaya çalışan gelinlere Zuhal Topal ve kaynanalar puan veriyor. Her gün başka bir yarışmacının performansını sergilediği programda cuma günü haftanın finali yapılıyor. Kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan en yüksek puanı alan gelin ise 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 27 Kasım Büyük Ödülün Sahibi Kim Oldu?

Zuhal Topal’la Sofrada programında 23 27 Kasım haftası da geride kaldı. Heyecan dolu geçen haftada büyük ödülün sahibi 27 Kasım Cuma günü ekrana gelen bölüm ile belli oldu. Programın geçen haftaki birincisi Deniz Ariz oldu. Ufak farklarla birinciliği ve 15 bin liralık büyük ödülü kaybeden gelinler yarışmadan üzüntü ile ayrıldı.

Zuhal Topal’la Sofrada programında geçen hafta Aslı Bilge Erkuş, Sibel Terzioğlu, Figen Acar, Deniz Ariz ve Melike Tuncel yarıştı Melike Tuncel 19 puan ile yarışmaya son sırada veda ederken, Deniz Ariz 30 puan alarak 15 bin liralık ödülün sahibi oldu.

Zuhal Topal’la Sofrada 30 Kasım Günün Birincisi Kim?

Zuhal Topal’la Sofrada programında heyecan dolu geçen son yayından sonra bugün yeni hafta başlıyor. Yeni haftanın ilk programında yarışacak isimler ve 30 Kasım günün birincisi ise henüz belli değil. Pazartesi günü yarışmacısının puanları açıklandıktan sonra puan durumunu haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.