Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 1 Aralık 2020 Salı ATV Canlı İzle!

Esra Erol 1 Aralık 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 1 Aralık 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 1 Aralık son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 1 Aralık 2020 Salı ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol tüm hızı ile yayın hayatına devam ediyor. Sevilen gündüz kuşağı programı Müge Anlı İle Tatlı Sertten sonra ekrana geliyor. Ele aldığı çarpıcı konular ile Türkiye’nin gündemini belirleyen Esra Erol ilgi ile izleniyor. Program hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor.

Türkiye’nin en güvenilir isimlerinden Esra Erol’un sunumu ile ekrana gelen reality programında akıl almaz olaylar ekrana taşınıyor. Aldatma, dolandırılma hikayelerinin ekrana geldiği programda Esra Erol ve ekibi titizlik ile çalışıyor. Binlerce mağdurun başvurduğu Esra Erol’da yıllardır birbirini arayan aileler bir araya getiriliyor, DNA testleri ile gerçekler ortaya çıkarılıyor. Esra Erol ve ekibi yıllardır kayıp olan kişileri bulmaya devam ediyor. Buluşmaların ve yüzleşmelerin yaşandığı programın sunucusu Esra Erol, sosyal sorumluluk projeleri ile de adından söz ettirmeye devam ediyor.

Esra Erol 30 Kasımda Neler Oldu?

Esra Erol 30 Kasım Pazartesi günü haftanın ilk yayını ile ekrana geldi. Programın 30 Kasım'da ekrana gelen bölümünde yine birbirinden çarpıcı olaylar ekrana taşındı. Yüzleşmelerin yaşandığı 30 kasım programında stüdyoda duygusal anlar da yaşandı.

Esra Erol’un 30 Kasım bölümünde Ömer ve Yasemin polemiği devam ediyor. Yasemin’in 11 yıldır, internetten başka biri ile konuştuğunu itiraf etmesi ortalığı karıştırdı. Ömer’in Yasemin’i affedip etmeyeceği merak konusu olmaya devam ediyor. Programın diğer gündemi ise evlilik vaatleriyle dolandırıldığını iddia eden Yaşar hanım oldu. Yaşar hanım kendisini dolandıran ilk aşkı Murat ile yüzleşti. Murat hakkındaki iddiaları reddetti. Esra Erol 1 yıldan fazla zamandır kayıp olan Ayşegül’ü buldu. Stüdyoya gelen Ayşegül bundan sonra ne yapacağına karar verecek. Ayşegül’ün ailesinin evine dönüp dönmeyeceği merak edilmeye devam ediyor. 30 kasım programında 2 çocuğunu bırakarak evi terk eden Yağmur hanım da stüdyoya geldi.

Esra Erol 1 Aralık Gündemleri Neler?

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünden sonra yaşanacaklar merak konusu oldu. Programın bugün ekrana gelen bölümünden Yağmur yaşadıklarını anlatacak. Esra Erol yeni bölümü ile saat 16.20’de ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.