Kuruluş Osman Dizisi 36. Bölüm Full İzle! 2 Aralık Kuruluş Oman Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV kanalının en çok izlenen dizisi olan Kuruluş Osman son bölüm izle, Kuruluş Osman 36. Bölüm izle sorguları Google’da en çok aratılanlar arasında yer almaktadır. Sizler için hazırladığımız makalenin altında yer alan, Kuruluş Osman son bölüm kesintisiz izle ya da Kuruluş Osman 36. Bölüm tek parça izle seçeneklerinden birisine tıklayarak; çok sevilen dizi Kuruluş Osman dizisini izleyebilirsiniz…

Kuruluş Osman Dizisi 36. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının heyecan dolu yapımı Kuruluş Osman her hafta yeni bölümleri ile yayınlanmaya devam ediyor. Sevilen diziş yayınlanan her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Kuruluş Osman heyecan dolu bölümleri ve aksiyon dolu sahneleri ile izleyicinin beğenisini toplamaya devam ediyor. Yeni bölümleri merakla beklenen dizi her hafta çarşamba günleri saat 20.00’da ATV ekranlarında hayranları ile buluşmaya devam ediyor.

Kuruluş Osman dizisinin oyuncu kadrosunda Burak Özçivit, Tamer Yiğit, Nurettin Dönmez, Didem Balçın, Ayşegül Günay gibi ünlü isimlerin yanı sıra usta isim Cüneyt Arkın da rol alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile ilgi çeken dizi Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı olarak ekrana geliyor. Osmanlı Devleti’nin kuruluş dönemlerini ele alan yapımda Osman Bey’in kahramanlıkları ve mücadeleleri anlatıyor. Beylikler arasındaki mücadelelerin de ekrana taşındığı dönem dizisi aksiyon dolu sahneleri ile beğeni toplamaya devam ediyor.

Kuruluş Osman Dizisi 35. Bölümde Neler Yaşandı?

Kuruluş Osman dizisi geçen hafta 35. bölümü ile ekrana geldi. Osman Bey’in yeni bir mücadeleye atıldığı bölümde heyecan dolu sahneler ekrana geldi. Kuruluş Osman dizisinin 35. bölümü ilgi ile izlendi.

Kuruluş Osman dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Osman Bey, zekice bir plan yapar. Kurduğu plan sayesinde gizlice kaleye girmeyi başaran Osman Bey, Nikola’yı yakalar ve Bizans’a büyük bir darbe indirir. Bu hamleyi duyan Flatyos ise en iyi adamlarını toplayarak Söğüt’e saldırmak için harekete geçer. Bu sırada Yavlak Aslan ise Osman  Bey’in itirazlarını dinlemeyerek İnegöl’ü ele geçirmek için Savcı Bey ve Dündar Bey’i elçi olarak Kulucuhisar’a gönderir. Osman Bey Bala hatuna, Targun hatunu izleme görevi verir. Aygül ise Hazal hatunla yüzleşmenin peşine düşer.

Kuruluş Osman Dizisi 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kuruluş Osman dizisinde geçen bölüm yaşanan gelişmelerden sonra Osman Bey’in Söğüt’ü koruyup koruyamayacağı merak konusu oldu. Dizi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.