Zuhal Topal'la Sofrada 490. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 4 Aralık 2020 Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 490. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 490. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Zuhal Topal’la Sofrada programı rekabet dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Sevilen yemek yarışması gündüz kuşağının en çok izlenen programları arasında yer almaya devam ediyor. Her hafta birbirinden renkli yarışmacıları ile izleyenleri ekrana kilitleyen programda birinci olacak isim merakla bekleniyor. Zuhal Topal’la Sofrada programı hafta içi her gün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen yemek yarışmasında her hafta 5 farklı gelin ve kaynana yarışıyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini gösterdiği yarışmada kaynanalar ise puan vererek kendi gelinlerini birinci yapmaya çalışıyor. Zuhal Topal’la Sofrada programında haftanın her günü farklı bir yarışmacı hazırladığı menüyü kaynanalara sunuyor. Kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan aldığı puanlar ile birinci olamaya çalışan gelinler büyük ödül için kıyasıya rekabet ediyorlar. Programda haftanın en yüksek puanını alan gelin cuma günü yapılan haftanın finali ile 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 3 Aralık Yarışmacısı Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada programı haftanın finalinden önce dün son kez ekrana geldi. Bugün haftanın finalinin yaşanacağı programda birinci olacak isim merakla bekleniyor. Zuhal Topal’la Sofrada programında bu hafta yarışan birbirinden iddialı gelinlerin hangisinin birinci olacağı henüz belli değil. Programda dün yarışan Zeynep Kübra Erdal’ın kaç puan aldığı ise merak konusu oldu.

Zuhal Topal’la Sofrada programında bu hafta Maysa Kaya, Nuray Korkusuz, Merve Dilan Zengin ve Zeynep Kübra Erdal performanslarını sergilediler. Zeynep Kübra Erdal dün ekrana gelen bölümde toplam 18 puan alarak hayal kırıklığı yarattı. Haftanın en yüksek puanı ise şimdilik Maysa Kaya’da. 33 puan ile zirveyi elinde tutmaya devam eden Maysa Kaya’nın haftanın birincisi olup olamayacağı ise merak ediliyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 4 Aralık Haftanın Birincisi Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programının bugünkü yarışmacısı Nazlı Kübra Keleş olacak. Son yarışmacının da puanının belli olması ile haftanın birincisi ödülünü alacak. Programda haftanın birincisinin kim olduğunu açıklandıktan sonra haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.