Çocukluk Dizisi 9. Bölüm Full İzle! 4 Aralık Çocukluk Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Çocukluk 9. Bölüm izle makalemizle birlikte, Çocukluk dizisine dair tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. Çocukluk 9. Bölüm tek parça izle sayesinde de reklamsız tek parça izlemenizi sağlıyoruz. Makalemize göz atarak gerekli videolar ve linklere ulaşabilir, sonuç olarak ise Çocukluk 9. Bölüm izle seçeneğinden yararlanarak diziyi izleyebilirsiniz. İşte yeni dizi olan Çocukluk dizisi ve 9. Bölüme dair tüm detaylar…

Çocukluk Dizisi 9. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Çocukluk dizisi heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayın hayatına bu sezon başlayan yapım ilk bölümünden beri izleyiciyi ekrana çekiyor. Farklı konusu ve duygusal anlatımı ile beğeni toplayan yapım sezonun en sevilen dizilerinden biri oluyor. Çocukluk dizisi her hafta cuma günleri saat 20.00’da yeni bölümleri ile sevenleri ile buluşuyor.

FOX TV’nin en başarılı yapımları arasında gösterilen Çocukluk dizisinin başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk ve Beren Gökyıldız paylaşıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken yapımda birçok çocuk oyuncu da yer alıyor. Ailesi olmayan kimsesiz çocukların yaşamını anlatan yapım kimi zaman dramatik kimi zaman eğlenceli anlatımı ile izleyiciyi etkilemeye devam ediyor. Ali Kağan Çocuk Evi’nde kalan kimsesiz çocukların hayatlarının ve yurt müdürü Mahir ile ilişkilerinin anlatıldığı yapımın yeni bölümleri her hafta merakla bekleniyor.

Çocukluk Dizisi 8. Bölümde Neler Yaşandı?

Çocukluk dizisi geçen hafta 8. bölümü ile ekrana geldi. Mahir’in zor bir kararın eşiğine geldiği son bölümde işler Ayşegül için hiç de iyi gitmez. Bu sırada Mavi ise yıkılan hayallerinin ardından yanlış kararlara sürüklenmektedir.

Çocukluk dizisinin geçen hafta ekrana gelen 8. bölümünde Mahir ve Gülay kendilerini bir mutluluk oyunu içinde bulurlar. Aradan geçen onca yılın ardından oğullarına kavuşmanın heyecanını yaşayan ikili beklemedikleri bir sürpriz ile karşılaşır. Oğulları olduğunu sandıkları çocuk annesi ile yaptığı tehlikeli planı Mahir ve Gülay üzerinde uygulamaktadır. Mahir bunu fark ettiğinde zorlu bir kararın eşiğine gelir. Mahir’in vereceği karar herkesin hayatını etkileyecektir. Bu sırada Mavi ise Mahir’in yeni hayatı karşısında yalnızlaşmıştır. Mahir ile ilgili hayalleri yıkılan Mavi yanlış kararlar almanın eşiğine gelir. Mahir’in ise henüz bundan haberi yoktur.

Çocukluk Dizisi 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Çocukluk dizisinin son bölümünde yaşananlar Mahir ile Mavi arasındaki bağın kopup kopmayacağını merak ettirdi. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da FOX TV’de ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.