Menajerimi Ara 15. Bölüm Full İzle Star TV! 6 Aralık Menajerimi Ara Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Menajerimi Ara 15. bölüm tek parça izle, Menajerimi Ara 15 bölüm fragmanı araştırması yapan kişiler, ekranların yeni dizisi Menajerimi Ara hakkında bilgi toplamaya devam ediyor. Menajerimi ara dizisi son bölümü izlemek isteyenler ise; makalemiz üzerinden izleyebiliyor. Menajerimi ara dizisi son bölüm için aşağıdaki videolar ve linklere göz atabilirsiniz. İşte Menajerimi Ara 15. Bölüm ve Menajerimi Ara 15. Bölüm fragmanı…

Menajerimi Ara 15. Bölüm Full İzle Star TV! TIKLAYINIZ

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Menajerimi Ara her hafta renkli bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Sevilen dizi yayınlandığı ilk bölümden bu yana ilgi ile takip ediliyor. Sosyal medyada da en çok konuşulan yapımlardan biri olan Menajerimi Ara dizisinde yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor. Menajerimi Ara her hafta pazar günleri saat 20.00’da Star TV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Menajerimi Ara dizisinin oyuncu kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Auşenil Şamlıoğlu, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş gibi ünlü isimler yer alıyor. Oyuncu kadrosu ile sevilen dizi senaryosu ile de ilgi çekmeye devam ediyor. Ego Ajans’ta çalışan 4 menajerin işlerinin, aile ve aşk hayatlarının anlatıldığı yapımda her hafta farklı maceralar ekrana geliyor. Kimi zaman duygusal kimi zaman da eğlenceli anlatımı ile sevilen yapımın yeni bölümleri heyecanla bekleniyor.

Menajerimi Ara Dizisi 14. Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV’nin sevilen dizisi Menajerimi Ara geçen hafta 14. bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan son bölümünde Dicle birçok sorunla baş etmeye çalışırken, ajansta da işler karışmaya başlar. Kıraç ve Feris’in beklenmedik olaylarla karşılaştığı 14. bölümde Çınar ise olayları yatıştırmaya çalışır.

Menajerimi Ara dizisinin ekrana gelen son bölümünde Feris Dicle’yi ajanstan kovar. Beren ise Ego Ajans’tan ayrılarak rakip ajans ile çalışmaya başlar. Feris Dicle’nin yerine gelen yeni asistanı ile uğraşırken, oyuncusu Ozan Dolunay’ın başına gelenlerle işler iyice zorlaşmaya başlar. Bu sırada Kıraç ise Serkan Tahtacı’nın  kötü planlar peşinde olduğunu anlar ve onunla yüzleşmek ister. Peri Masalı dizisinin fanları ajansı basmaya çalışır. Çınar bu duruma engel olmaya çalışırken, Emir ve Barış ise Dicle’yi ajansa geri döndürmek için çalışmalara başlar. Bu sırada Dicle’nin Barış ile ilgili öğrendikleri ise onu daha çok üzmeye başlar.

Menajerimi Ara Dizisi 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Menajerimi Ara dizisinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Dicle ile Barış’ın yakınlaşması dikkat çekiyor. Dizi merakla beklenen yeni bölümü ile 6 aralık pazar akşamı ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.