Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 7 Aralık 2020 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Esra Erol 7 Aralık 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 7 Aralık 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 7 Aralık son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 7 Aralık 2020 Pazartesi ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarında uzun yıllardır yayın hayatına devam eden Esra Erol’un reality programı akıl almaz olayları ekrana taşımaya devam ediyor. Esra Erol çarpıcı konular ile Türkiye’nin gündemini belirliyor. Türkiye’nin en çok izlenen gündüz kuşağı programında yaşanacaklar ise merakla bekleniyor. Hafta içi her gün Müge Anlı İle Tatlı Sert programından sonra ekrana gelen Esra Erol saat 16.20’de seyircisi ile buluşuyor.

Türkiye’nin en güvenilir isimlerinden Esra Erol’un sunumu ile ekrana gelen reality programında birçok çarpıcı olay ele alınıyor. Kandırılan, aldatılan ve dolandırılan birçok mağdurun katıldığı gündüz kuşağı programında Esra Erol ve ekibi mağdurlara destek olmak için titizlikle çalışmaya devam ediyor. Her sezon olduğu gibi bu sezonda kayıplar bulunuyor, dağılmış aileler bir araya getiriliyor. DNA testleri ile gerçekleri ortaya çıkaran Esra Erol, terk edilmiş evlatları ailelerine kavuşturmaya devam ediyor. Buluşmaların ve yüzleşmelerin yaşandığı reality programın yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Esra Erol 4 Aralık Programında Neler Oldu?

Esra Erol geçen haftanın son programı ile 4 Aralık günü ekrana geldi. Programın yayınlanan son bölümünde yine birbirinden çarpıcı olaylar ekrana taşındı.

Esra Erol’un son yayınında karısının temizlik takıntısı yüzünden zor günler yaşayan Hasan Bey gündem oldu. Her gün temizlik malzemelerine para veren, üstünü çıkarmadan eve giremeyen Hasan Bey’in yuvası yıkılma noktasına geldi. Karısının temizlik takıntısını canlı yayında anlatan Hasan Bey’in isyanı dikkat çekti. Programın 4 aralık gündemlerinden biri de kocası Mevlana ve annesi Malike’nin işbirliği ile çocuğu kaçırılan Tuğba hanım oldu. Esra Erol ve ekibi genç kadının çocuğunu aramaya devam ediyor. Programın son yayınında 45 yaşında evli ve çocuklu Faraç’ı sevdiğini iddia eden 18 yaşındaki Neslihan stüdyoya geldi. Neslihan’ın akıl almaz iddiaları gündemi karıştırdı. Programın dikkat çeken gündemlerinden biri ise 5 yıldır haber alınamayan Safinaz hanımın stüdyoya gelmesi oldu.

Esra Erol 7 Aralık Gündemleri Neler?

Esra Erol’un bugün ekrana gelecek 7 Aralık programında Safinaz hanım ve kızı Hümeyra’nın kavuşmaları konuşulacak. Tuğba’nın çocuğuna kavuşup kavuşamayacağının da merak edildiği 7 aralık programı saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.