Zuhal Topal'la Sofrada 491. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 7 Aralık Puan Durumu...

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 491. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 491. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada hafta içi hergün iddialı yarışmacıları ile ekrana gelmeye devam ediyor. Heyecan ve rekabet dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen Zuhal Topal’la Sofrada gündüz kuşağının en çok izlenen programı oluyor. Her hafta birbirinden renkli yarışmacıları ile dikkat çeken yapım hafta içi hergün saat 16.00’da FOX TV’de sevenleri ile buluşuyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen yemek yarışmasında her hafta 5 gelin ve kaynana yarışıyor. Birbirinden iddialı gelinlerin mutfaktaki hünerlerini gösterdiği programda jüri üyesi ise kaynanalar ve Zuhal Topal oluyor. Yemek yarışmasında haftanın her günü farklı bir gelinin evine misafir olan kaynanalar yaptıkları yemekleri değerlendiriyor. Hem eğlenceli hem de rekabet dolu bölümleri ile seyirciyi ekrana çekmeye devam eden Zuhal Topal’la Sofrada programında büyük ödülün sahibi olmak isteyen gelinler kıyasıya mücadele ediyor. Kaynanaların ve Zuhal Topal’ın puanları ile belli olan haftanın birincisi 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor. Sevilen programda her hafta birinci olacak gelin merakla bekleniyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 4 Aralık Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Zuhal Topal’la Sofrada programında 30 kasım 4 aralık haftası geride kaldı. Programın sıkı takipçileri ise geçen hafta büyük ödülü kazanan gelini merak ediyor. Heyecan dolu geçen haftada birinciliği ise iki yarışmacı paylaştı.

Zuhal Topal’la Sofrada programında 4 aralık günü haftanın kazanan ismi açıklandı. Geçen hafta yarışan Kübra hanım ve Nuray hanım en düşük puanları alarak yarışmaya veda ederken, 27 puan alan Dila hanım ise 3. oldu. Programda birinciliği ise iki isim paylaştı. Nazlı hanım ve Maysa hanım 33’er puan alarak 15 bin liralık ödül kazandılar.

Zuhal Topal’la Sofrada 7 Aralık Yarışmacısının Puanı Belli Mi?

Zuhal Topal’la Sofrada programında yeni hafta bugün ekrana gelecek bölüm ile başlayacak. Programın 7-11 aralık yarışmacıları ise henüz açıklanmadı. Zuhal Topal’la Sofrada programı bugün saat 16.00’da ekrana geldikten sonra haftanın ilk yarışmacısının puanını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.