Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 8 Aralık 2020 Salı ATV Canlı İzle!

Esra Erol 8 Aralık 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 8 Aralık 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 8 Aralık son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 8 Aralık 2020 Salı ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Uzun yıllardır yayın hayatına devam eden Esra Erol akıl almaz olayları ekrana taşımaya devam ediyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert programından sonra ATV ekranlarında yayınlanan reality programın her bölümü ilgi ile izleniyor. Esra Erol programındaki çarpıcı olaylar ile Türkiye’nin gündemini belirlemeye devam ediyor. Sevilen gündüz kuşağı programı hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Türkiye’nin en güvenilir isimlerinden Esra Erol’un sunumu ile ekrana gelen reality programa binlerce mağdur başvuru yapıyor. Aldatılan ve dolandırılan insanlar başvurduğu programda kayıplar aranıyor, aileler bir araya getiriliyor. Esra Erol ve ekibi yıllardır birbirini görmeye aileleri buluşturup, DNA testleri ile gerçekleri ortaya çıkarmaya devam ediyor. Programın sunucusu Esra Erol sadece programı ile değil, sosyal sorumluluk projeleri ile de sık sık adından söz ettiriyor.

Esra Erol 7 Aralık Programında Neler Oldu?

Esra Erol yeni haftanın ilk yayını ile dün ekrana geldi. Programın 7 Aralık bölümünde yine birbirinden çarpıcı olaylar ekrana taşındı. Esra Erol dün yayınlanan bölümü ile yine ilgi ile izlendi.

Esra Erol’un programına katılıp karısının temizlik takıntısından bahseden Hasan Bey programın çarpıcı gündemlerinden biri olmaya devam ediyor. Karısının çamaşır suyunu kendisinden daha fazla sevdiğini söyleyen Hasan Bey dün uzun zaman sonra ilk kez eşi ile canlı yayında karşı karşıya geldi. Hasan Bey ve eşi Fatma’nın yüzleşmelerinden sonra yaşanacaklar ise merak konusu oldu. Esra Erol’un diğer gündemi ise kocasının ablasının oğlu ile kaçan gelin oldu. Mehmet Bey ve ablası Havva’nın katıldığı programda Mehmet Bey eşinin 2 çocuğunu da alarak ablası Havva’nın oğlu ile kaçan karısı ile yaşadıklarını anlattı. Programda kocası Mevlana ve annesi Malike’nin işbirliği ile çocuğunu kaçırdıkları Tuğba da diğer gündem olmaya devam etti. Tuğba’nın çocuğunu Esra Erol ve ekibi aramaya devam ediyor.

Esra Erol 8 Aralık Gündemleri Neler?

Esra Erol’un bugün ekrana gelecek bölümünde Hasan Bey ve Fatma’nın yüzleşmesi yeniden ekrana gelecek. Tuğba’nın çocuğu ile ilgili gelişmelerin de aktarılacağı yeni bölüm bugün saat 16.20’de ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.