Doya Doya Moda 107. Bölüm Canlı İzle! Doya Doya Moda 8 Aralık Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda 107. Bölüm Canlı İzle! TIKLAYINIZ

TV8 ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı Doya Doya Moda tüm hızı ile ekrana gelmeye devam ediyor. Modadaki iddiaları ile yarışan büyük beden kadınların kıyasıya rekabetinin ekrana geldiği programda eğlence dolu anlar yaşanıyor. Hem eğlenceli hem de öğretici konsepti ile Doya Doya Moda gündüz kuşağının en çok izlenen programı olmaya devam ediyor. Sevilen moda yarışması hafta içi her gün saat 14.15’te TV8 ekranlarında yayınlanıyor.

TV8 ekranlarının sevilen programı Doya Doya Moda’da her hafta 7 büyük beden kadın modadaki iddialarını kanıtlamak için rekabet etmeye devam ediyor. Haftanın her günü farklı bir konsept için kombin hazırlayan kadınlar jüriden en yüksek puanları almaya çalışıyor. Programın jüri koltuğunda Uğurkan Erez, Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu ve Kemal Doğulu oturuyor. Modadaki iddiasını kanıtlamak ve büyük ödülün sahibi olmak için mücadele eden yarışmacılar jüriden aldıkları puanlarla günün ve haftanın birincisi seçiliyor. Her hafta en düşük puanı alan isimlerin elendiği programda haftanın birincisi olan kişi ise altın kolyenin sahibi oluyor. Doya Doya Moda eğlence ve rekabet dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor.

Doya Doya Moda 7 Aralık Günün Birincisi Kim Oldu?

Doya Doya Moda programı yeni haftanın ilk yayını ile bugün ekrana geldi. Sevilen yarışmanın sıkı takipçileri haftanın ilk günü birinci olan ismi merakla bekliyor. Her gün farklı bir konseptle ekrana çıkan yarışmacılar için haftanın hergünü olduğu gibi 7 Aralık günü aldıkları puanlar da oldukça önemli.

Doya Doya Moda yarışmasının dün ekrana gelen bölümünde yarışmacılar yine kıyasıya rekabet etti. Haftanın ilk günü birinci olan isim ise 15 puan alan Ceren oldu. Bahar Candan’ın 0 aldığı 7 aralık programında eğlenceli dakikalar da ekrana yansıdı.

Doya Doya Moda 8 Aralık Günün Birincisi Belli Mi?

Doya Doya Moda programında 8 Aralık birincisi henüz belli değil. Program bugün saat 14.15’te TV8 ekranlarında yayınlanacak. Sevilen moda programı ekrana geldikten sonra güncel puan durumunu haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.