Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 9 Aralık 2020 Çarşamba ATV Canlı İzle!

Esra Erol 9 Aralık 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 9 Aralık 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 9 Aralık son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 9 Aralık 2020 Çarşamba ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Esra Erol’un reality programı bu sezonda ekranlarda seyircisi ile buluşmaya devam ediyor. ATV ekranlarının en sevilen gündüz kuşağı programlarından Esra Erol, Müge Anlı İle Tatlı Sert programından sonra yayınlanıyor. Yayınlanan her bölümünde akıl almaz olayları ekrana taşıyan program ilgi ile takip edilmeye devam ediyor. Esra Erol’un reality programı hafta içi her gün saat 16.20’de ATV’de izleyenlerin karşısına çıkıyor.

Türkiye’nin en güvenilir isimlerinden Esra Erol’un sunumu ile ekrana gelen programda akıl almaz olaylar ekrana geliyor. Savrulup giden hayatların gündeme bomba gibi düştüğü programda aldatılan ve dolandırılan birçok mağdur çözümü Esra Erol’da aramaya devam ediyor. Bugüne kadar birçok kayıp kişiyi bulan Esra Erol, dağılmış aileleri bir araya getirmeye ve DNA testleri  ile gerçekleri ortaya çıkarmaya devam ediyor.

Esra Erol 8 Aralıkta Neler Yaşandı?

Esra Erol’un sevilen reality programı dün yayınlanan bölüm ile yeniden ekrana geldi. Programın 8 aralık bölümünde yine inanılmaz olaylar yaşandı. Eşinin temizlik takıntısı sebebi ile programa katılan Hasan Bey dün canlı yayında eşi ile yüzleşti.

Esra Erol’un 8 aralık bölümünde daha önce karısının temizlik takıntısını anlatan ve çamaşır suyunu kendisinden daha çok sevdiğini iddia eden Hasan Bey, dün ekrana gelen bölümde eşi Fatma hanım ile yüzleşti. Canlı yayında hakkındaki iddialara yanıt veren Fatma hanım kocasının çok cimri olduğunu ve parayı herkesten daha çok sevdiğini söyledi. Programın diğer gündemi ise 2 çocuğunu da alarak akrabası Mehmet’e kaçan Ebru oldu. Kocası Mehmet ve annesi Havva’nın Esra Erol’da yaşananları anlatmasından sonra Ebru da canlı yayına katıldı ve ailesi ile yüzleşti. Esra Erol’un diğer gündemi ise 22 yaşındaki Yiğitcan oldu. 8 yaşına kadar yurtta kalan Yiğitcan hayat hikayesini anlattı. 22 yaşındaki genç gerçek anne ve babasını bulmak istiyor.

Esra Erol 9 Aralık Gündemleri Neler?

Esra Erol’un reality programında Hasan Bey ve eşi Fatma hanım arasında yaşanacaklar büyük merak konusu oldu. Temizlik takıntısı ve cimrilik iddiaları ile dikkat çeken çift bugün yüzleşmeye devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.