Doya Doya Moda 108. Bölüm Canlı İzle! Doya Doya Moda 9 Aralık Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda 108. Bölüm Canlı İzle! TIKLAYINIZ

TV 8 ekranlarının sevile gündüz kuşağı programı Doya Doya Moda yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Modadaki iddialarını kanıtlamaya çalışan birbirinden renkli yarışmacıları ile ekrana gelen program her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Eğlence ve rekabet dolu bölümleri ile sevilen yarışma programı izleyicilere hem moda konusunda bilgi veriyor hem de eğlenceli dakikalar yaşatıyor. Doya Doya Moda hafta içi her gün saat 14.15’te TV8 ekranlarında sevenleri ile buluşmaya devam ediyor.

Doya Doya Moda programının jüri üyesi koltuğunda Seray Sever, Uğurkan Erez, Gülşah Saraçoğlu ve Kemal Doğulu oturuyor. Moda konusunda duayen isimlerin jüri üyeliği yaptığı programda haftanın her günü farklı bir konsept ile kıyasıya mücadele yaşanıyor. Yarışmacılar günün konseptine en uygun kombinleri yapmaya çalışırken, jüri üyesinden en yüksek puanı almayı hedefliyorlar. Hafta içi her gün puanları toplayan yarışmacılardan en yüksek puana sahip olan isim haftanın finalinde altın kolyeyi boynuna takıyor. En düşük puanları alan isimlerinde ele postasına düştüğü yarışmada her hafta elenecek isim merakla bekleniyor.

Doya Doya Moda 8 Aralık Günün Birincisi Kim Oldu?

Doya Doya Moda programı dün haftanın ikinci konsepti ile ekrana geldi. Sevilen programın 8 Aralık bölümünde yine eğlence dolu dakikalar ekrana geldi. Doya Doya Moda programında dün kız kardeşinin nişanına gitme konsepti ile kombinler yapıldı. Programın 8 Aralık birincisi ise 20 puan alan Birben oldu. Programın favori yarışmacılarından Birben geçen hafta aldığı düşük puanlarla izleyenleri şaşırtmış ve eleme postasına düşmüştü

Doya Doya Moda programında renkli ve iddialı kombinlerin ekrana geldiği 8 Aralık bölümünde 20 puan alan Birben’i 17 puan ile Özde takip ederken, diğer yarışmacılar ise yakın puanlar aldı. Günün en düşük puanını ise Tuğba aldı. 8 puan alan Tuğba jüriden sert eleştiriler de duydu.

Doya Doya Moda 9 Aralık Günün Birincisi Belli Mi?

Doya Doya Moda programının 9 Aralık birincisi henüz belli olmadı. Program yayınlandıktan sonra günün birincisini haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.