Bir Zamanlar Çukurova 76. Bölüm Full İzle! 10 Aralık Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

2018 yılından itibaren seyircisi ile buluşmuş olan Bir Zamanlar Çukurova 76. Bölüm izle seçeneği ile en çok izlenen diziler arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova 76. Bölüm izleyebilirsiniz. Son bölümünü izlemek için ise Bir Zamanlar Çukurova son bölüm izle seçeneğine tıklamanız ve reklamsız bir şekilde izlemeniz için yeterli olacaktır. Çok sevilen dizi olan Bir Zamanlar Çukurova ile ilgili tüm detayları sizler için hazırladık…

Bir Zamanlar Çukurova 76. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Sevilen dizi ekrana gelen her bölümü ile izleyiciyi heyecanlandırıyor. Bir Zamanlar Çukurova yayınlanan ilk bölümünden bu yana seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Dizi her hafta perşembe günleri saat 20.00’da ATV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Reyting rekortmeni yapımın başrollerinde Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış ve Uğur Güneş yer alıyor. Başarılı performansları ile sevilen oyuncu kadrosunun yanı sıra senaryosu ile de ilgi çeken dizi aile ve aşk konularını ele alıyor. Kendilerini beklemedikleri bir anda Adana’da bulan Züleyha ve Yılmaz’ın aşkları için verdikleri savaşın anlatıldığı yapımın yeni bölümleri her hafta merakla bekleniyor. Dramatik anlatımı ile ilgi çekmeye devam eden dizi perşembe günleri ekrana geliyor.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 75. Bölümde Neler Yaşandı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi geçen hafta 75. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin heyecan dolu geçen son bölümü yine heyecanla izlendi. Hünkar’ın katilinin aranmaya devam edildiği 75. bölümde Müjgan’ın yalanı da ortaya çıkar.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin ekrana gelen son bölümünde Müjgan Yılmaz ile Fikret’i karşı karşıya getiren hamilelik yalanını itiraf eder. Duydukları karşısında şok olan Yılmaz, Müjgan’ı tamamen Behice’nin kontrolünde olduğunu anlar. Bu olaydan sonra Fekeli’nin de Müjgan’a karşı değişir. Yılmaz Züleyha’ya karşı kendini akladığını düşünmektedir. Ancak Züleyha da artık bambaşka biri olmuştur. Demir’in karşısına dikilme cesareti gösteren Züleyha yaşananlardan sonra hala Müjgan’ı da korumaya devam etmektedir. Yılmaz ve Züleyha ile mücadele etmekten yorulan Demir hala onları beraber düşünmeye dayanamaz. Ancak Sevda ona tutunacak bir dal olur. Yılmaz ile mücadelesini kenara bırakan Demir her şeyden önce Hünkar’ın katilini bulmak istemektedir.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 76. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin ekrana gelen son bölümünden sonra merakla beklenen 76. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi yepyeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.