Ramo Dizisi 24. Bölüm Full İzle! 11 Aralık Ramo Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ramo 24. Bölüm izle, Ramo son bölüm izle en çok aratılan Google verileri arasında yer almaktadır. Sizlerde Ramo dizisini reklam olmadan izlemek istiyorsanız Ramo 24. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak aralıksız dizi hazzı yaşayabilirsiniz. İşte tüm detayları ile Ramo 24. Bölüm izle ve Ramo 24. Bölüm fragmanı…

Ramo Dizisi 24. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Show TV ekranlarında ikinci sezonu ile ekrana gelmeye devam eden Ramo dizisi heyecan dolu bölümleri ile izleyiciyi ekrana çekmeye devam ediyor. Ekranların en iddialı yapımlarından olan Ramo her hafta reyting oranları ile de şov yapıyor. Yeni sezonda da ilgi ile takip edilen dizide yaşanacaklar merakla bekleniyor. Ramo dizisi her hafta cuma günleri saat 20.00’da yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor.

Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi ile takip edilen Ramo dizisi çarpıcı senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosu ile beğeni topluyor. Başrollerini Esra Bilgiç ve Murat Yıldırım’ın oynadığı Ramo dizisinin kadrosunda İlker Aksum ve Olgun Şimşek gibi başarılı isimler de yer alıyor. Ramo dizisinde Adanalı bir genç olan Ramo’nun intikam ve adalet için verdiği savaş anlatılıyor. Bir yandan ailesini ve aşık olduğu Sibel’i korumaya çalışan Ramo diğer yandan da İstanbul mafyasını çökertmek için mücadele ediyor. Dizi aksiyon dolu sahneleri ve heyecan dolu bölümleri ile her hafta merakla bekleniyor.

Ramo Dizisi 23. Bölümde Neler Yaşandı?

Ramo dizisi geçen hafta 23. bölümü ile ekrana geldi. Beklenmedik olayların yaşandığı son bölümde Ramo büyük bir kayıp yaşar. Ramo için artık kazanmak tek yoldur. Heyecanın yeniden zirveye çıktığı 23. bölüm izleyici tarafından merakla izlendi.

Ramo dizisinin ekrana gelen son bölümünde Ramo hiç beklemediği zor bir durumun içine düşer. Mahir’e silah doğrultan Ramo Mazhar ve Yıldırım’ın kendisini izlediğini biliyordur. Buradan kurtulmak için hiçbir şansı kalmamıştır. Bu sırada Cihangir ise Vasis’in İstanbul’a gelmesi ile işlerin büyüyeceğini ve başa kendisinin geçeceğini düşünmeye başlar. Ancak Mazhar masaya Cihangir’in istemediği kişileri oturtur ve işin rengi değişmeye başlar. Bu sırada Ramo ile arasını düzelten Sibel ise savaşın her geçen gün büyümeye devam ettiğini düşünmektedir. Sibel bu savaşta Ramo’nun yanında yer almak isterken Ramo ise sevdiklerinin zarar görmesinden korkmaktadır.

Ramo Dizisi 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ramo dizisinde geçen hafta yaşanan büyük kayıptan sonra Ramo’nun etkisi giderek artmıştır. Aksiyon dolu yeni bölüm fragmanından sonra merakla beklenen yeni bölüm bu akşam saat 20.00’da Show’da.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.