Arıza Dizisi 14. Bölüm Full İzle! 13 Aralık Arıza Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Arıza 14. Bölüm tek parça izle, Arıza son bölüm izle seçeneklerinden birine tıklayarak sizde nefesleri kesen Arıza dizisinin Arıza 14. Bölümüne kolayca ulaşabilirsiniz. Fragmanı izlemek ve bilgi almak için ise Arıza Fragman izle seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır. Show TV kanalının başarılı dizisi; Arıza son bölüm izle reklamsız olarak sizlerle makalemizin alt kısmındaki erişim kısmını tıklayınız…

Arıza Dizisi 14. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Arıza her hafta yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Heyecan dolu bölümleri ve aksiyon dolu sahneleri ile dikkat çeken yapım izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük beğeni toplayan yapımda yaşanacaklar merak konusu olmaya devam ediyor. Çarpıcı senaryosu ile ilgi odağı olan dizi her hafta pazar günleri saat 20.00’da Show TV ekranlarında ekrana geliyor.

Recia Karagöz’ün yönetmen koltuğunda oturduğu Arıza dizisinin başrollerini Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan üstleniyor. Ahmet Mümtaz Taylan’ın da yer aldığı Arıza dizisinde taksicilik yaparak ailesini geçindiren Ali Rıza’nın suç dünyasına girişi konu alınıyor. Ali Rıza’nın bir gece taksisine binmek isteyen Halide ile karşılaşması ile değişen hayatının ve adalet arayışının anlatıldığı Arıza dizisinde her hafta macera ve aksiyon dolu olaylar ekrana gelmeye devam ediyor. Hem adalet arayışının hem de aşkın anlatıldığı yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor.

Arıza Dizisi 13. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının iddialı yapımlarından Arıza heyecan dolu 13. bölümü ile geçen hafta ekrana geldi. Ali Rıza için işlerin daha da karmaşık bir hale geldiği 13. bölümde Fuat ise gerçeklere bir adım daha yaklaşmıştır. Dizinin son bölümü ilgi ile takip edildi.

Arıza dizisinin ekrana gelen son bölümünde Ali Rıza ve Haşmet arasında sert bir restleşme başlar. Haşmet çok sinirlenir. Halide babasının bu tavrına anlam veremezken, Haşmet Fuat’a giderek Ali Rıza’yı deşifre etmeye karar verir. Bunun öğrenen Muzaffer ise Haşmet için infaz emri verir. Bu sırada Fuat ise Muzaffer’i öğrenir.  Muzaffer’i mekanında ziyaret eden Fuat, gerçeklere yaklaşmaya başlar. Bu sırada Burak ise yeni kuruluşunu güçlendirmeye ve konsorsiyum üyelerini kendi safına çekmeye çalışır. Haşmet’in en önemli adamı Yavuz’u korumaya çalışan Ali Rıza kendini Numan’ın peşinde bulur. Bu kovalamaca sırasında Ali Rıza kaçırılır.

Arıza Dizisi 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Arıza dizisinin ekrana gelen son bölümünden sonra Ali Rıza’nın başına gelecekler merakla bekleniyor. Dizi yeni bölümü ile 13 aralık pazar günü Show TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.