Menajerimi Ara 16. Bölüm Full İzle Star TV! 13 Aralık Menajerimi Ara Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Menajerimi Ara 16. bölüm tek parça izle, Menajerimi Ara 16 bölüm fragmanı araştırması yapan kişiler, ekranların yeni dizisi Menajerimi Ara hakkında bilgi toplamaya devam ediyor. Menajerimi ara dizisi son bölümü izlemek isteyenler ise; makalemiz üzerinden izleyebiliyor. Menajerimi ara dizisi son bölüm için aşağıdaki videolar ve linklere göz atabilirsiniz. İşte Menajerimi Ara 16.. Bölüm ve Menajerimi Ara 16. Bölüm fragmanı…

Menajerimi Ara 16. Bölüm Full İzle Star TV! TIKLAYINIZ

Star TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Menajerimi Ara her hafta yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yeni gününde başarılı şekilde yayın hayatına devam eden yapım izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Eğlenceli ve heyecanlı bölümleri ile ilgi çeken Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümlerinde neler yaşanacağı ise merak konusu oluyor. Dizi her hafta pazar günleri saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

Menajerimi Ara dizisinin oyuncu kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ayşenil Şamlıoğlu, Denizcan Aktaş ve Ahsen Eroğlu gibi birçok isim yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken yapım senaryosu ile de büyük beğeni topluyor. Call My Agent dizisinde Türkiye’ye uyarlanan Menajerimi Ara dizisinde bir menajerlik ajansında çalışan dört menajerin işlerine olan bağlılıkları ve özel hayatları anlatılıyor. Ajanstaki menajerlerin ve asistanlarının kimi zaman gerilimli kimi zamansa eğlenceli ilişkilerinin anlatıldığı yapımın yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Menajerimi Ara Dizisi 15. Bölümde Neler Yaşandı?

Menajerimi Ara dizisi geçen hafta 15. bölümü ile ekrana geldi. Serkan Tahtalı’nın gelişi ile işlerin sarpa sardığı ajansta tüm menajerler farklı bir savaşın içindedir. Dicle ve Barış’ın da farklı bir yöne evrilen ilişkilerinin nasıl sonuçlanacağı merak konusu olur. Dizi heyecan dolu son bölümü ile seyirciyi ekrana kilitledi.

Menajerimi Ara dizisinin son bölümünde Serkan Tahtalı’nın Dicle’ye yaptığı teklif herkesi şaşırtır. Dicle teklifi düşünürken, Feris’in yapacağı hamle hem ajans hem de Dicle için dönüm noktası olur. Feris bir yandan oyuncusu Hülya’nın sorunlarını çözmeye çalışırken diğer yandan da kendisini bekleyen tehlikeden kurtulmanın yollarını arar. Kıraç Murat Dalkılıç’ı önemli bir filmde oynatmaya çalışırken Çınar ise ailesinden beklenmedik bir sürpriz ile karşılaşır. Bu sırada Peride ise ajanstaki muhbiri bulmak için başlattığı planını sonlandırmaktadır.

Menajerimi Ara Dizisi 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Menajerimi Ara dizisinde Serkan ve Kıraç savaşının nereye gideceği ve Dicle’nin yeni adımları merakla bekleniyor. Dizi yeni bölümü ile 13 aralık pazar akşamı saat 20.00’da Star TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.