Uyanış Büyük Selçuklu 12. Bölüm Full İzle TRT1! 14 Aralık Uyanış Büyük Selçuklu 12. bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların yeni yapımlarından olan Uyanış: Büyük Selçuklu 12. Bölüm full izlemek için haber detayında yer alan videoyu açabilirsiniz. Tarihi en iyi şekilde konu alan, Selçuklu ile ilgili her detayı tek tek, ince ince işleyen en büyük prodüksiyonlar arasında yer alan Uyanış: Büyük Selçuklu Dizisi 12. Bölüm ile birlikte aksiyona hazır olun. İşte detaylar…

Uyanış Büyük Selçuklu 12. Bölüm Full İzle TRT1! TIKLAYINIZ

TRT1 ekranlarında bu sezon yayın hayatına başlayan Uyanış Büyük Selçuklu her hafta reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana büyük beğeni toplayan dönem dizisi her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Heyecan ve aksiyon dolu bölümleri ile dikkat çeken yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor. Uyanış Büyük Selçuklu dizisi her hafta pazartesi günleri saat 20.00’da yeni bölümleri ile TRT1 ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi hem heyecan dolu senaryosu hem de güçlü oyuncu kadrosu ile ilgiyi üzerine çekmeye devam ediyor. Selçuklu Devleti’nde Melikşah’ın başa geçmesi ile yaşanan mücadelelerin anlatıldığı yapımın kadrosunda Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu, Sevda Erginci ve Gürkan Uygun gibi ünlü isimler yer alıyor. Melikşah ve Sencer’in içerideki ve dışarıdaki düşmanlara karşı verdikleri mücadelelerin anlatıldığı yapımda saray entrikaları ve dönemin aşkları da anlatılıyor. Heyecan dolu bölümleri ve bol aksiyonlu sahneleri ile sevilen dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 11. Bölümde Neler Yaşandı?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisi geçen hafta 11. bölümü ile ekrana geldi. Sencer’in ölüm ile karşı karşıya kaldığı bölümde, Terken ise Elçin ve Melikşah yakınlaşması karşısında yeni planlar yapmaya başladı. Dizinin heyecan dolu geçen son bölümü ilgi ile izlendi.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin ekrana gelen son bölümünde kutsal emanetleri almayı ve Yogos’u cezalandırmayı başaran Sencer, Isfahan’a geri döner. Ancak Sencer’i kötü bir sürpriz beklemektedir. Dukas ve ailesini öldürmekle suçlanan Sencer Hasan Sabbah’ın oyununa gelmiştir. Nizamülmülk Sencer’i kurtarmak için planlar yapmaya başlar. Bu sırada Tapar ile omuz omuza çatışmaya giren Elçin, Melikşah’ın gözüne girmeyi başarır. İkisinin yakınlaştığını gören Terken ise çok öfkelenir.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin son bölümünden sonra Sencer’in idamdan nasıl kurtulacağı merak konusu oldu. Dizi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.