Çukur 4.Sezon 15. Bölüm Full İzle Show TV! 14 Aralık Çukur 4.Sezon 15. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Çukur dizisi 4.sezon 15. Bölümü, yine her bölümü gibi heyecanı zirveye taşıdı. Çukur dizisi 4.sezon 15. Bölüm izle araştırması yapan milyonlarca Çukur Hayranı, bunun yanı sıra Çukur 4.sezon 15. Bölüm fragmanı araştırmalarıyla da, Google’da oldukça büyük hacim oluşturmuş durumda. Sizler için hazırladığımız Çukur 4.sezon 15. Bölüm ile birlikte; söz konusu bölümlere dair tüm detayları eksiksiz bir şekilde izleyebilirsiniz. İşte detaylar…

Çukur 4.Sezon 15. Bölüm Full İzle Show TV! TIKLAYINIZ

Ekranların fenomen dizisi Çukur 4. sezonu ile yayın hayatına devam ediyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana büyük bir ilgi ile takip edilen dizide her hafta heyecan yükseliyor. Hareketli ve aksiyon dolu sahneleri ile dikkat çeken yapım müzikleri ile de yankı uyandırıyor. Her bölüm çarpıcı sahnelerin ekrana geldiği dizi sosyal medyada da en çok konuşulan yapımlar arasında yer alıyor. Çukur dizisi her hafta pazartesi günleri saat 20.00’da yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor.

Çukur dizisinin oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Erkan Koçak Köstengil, Damla Sönmez, Kubilay Aka gibi birçok ünlü isim yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken yapım çarpıcı senaryosu ile de izleyenleri ekrana çekiyor. İstanbul’un mahallelerinden Çukur’u koruyan Koçavalı ailesinin mücadelelerinin anlatıldığı yapım aksiyon dolu sahneleri ile beğeni topluyor. Çukur mahallesinde yaşayanların ve mahallenin koruyucu Koçavcalı ailesinin bir bütün olarak düşmanlarına karşı verdikleri savaşı anlatan yapımda her hafta heyecan artmaya devam ediyor.

Çukur Dizisi 4. Sezon 14. Bölümde Neler Yaşandı?

Çukur dizisi geçen hafta 4. sezonun 14. bölümü ile ekrana geldi. Selim’in ölümünün ekrana damgasını vurduğu son bölümde Yamaç ise abisinin intikamını almak için yemin eder. Cengiz’i ise bu süreçte beklemediği sürprizler beklemektedir.

Çukur dizisinin ekrana gelen son bölümünde Selim’in ölümü bütün Koçavalı ailesini derin bir yasa boğar. Bu ölüm ile sarsılan Koçovalı ailesini Çukurlular ise yalnız bırakmaz. Herkesin yan yana olduğu cenazede duygusal anlar yaşanır. Herkes yas içindeyken Akın ise babasının ölümü ile öfkeli biri haline gelir ve bunu yapanlar bulmak ister. Yamaç da abisinin ölümünün intikamını almaya karar verir. Bu sırada Cengiz yeni planlar yapmaya başlar. Ancak Yamaç’ın ona büyük bir sürprizi vardır.

Çukur Dizisi 4. Sezon 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Çukur dizisinde Selim’in ölümü ile başlayacak olan intikam oyunu merakla bekleniyor. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Show TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.