Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 15 Aralık 2020 Salı ATV Canlı İzle!

Esra Erol 15 Aralık 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 15 Aralık 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 15 Aralık son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 15 Aralık 2020 Salı ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Uzun yıllardır yayın hayatına devam eden Esra Erol’un reality programı akıl almaz olayları ekrana getirmeye devam ediyor. ATV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı inanılmaz olaylarla izleyenleri ekrana kilitliyor. Her bölümü ilgi ile takip edilen Esra Erol’da ele alınan çarpıcı olaylar Türkiye’nin gündemini belirliyor. Sevilen reality program hafta içi her gün saat 16.00’da ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

Türkiye’nin en güvenilir isimlerinden Esra Erol’un sunumu ile ekrana gelen programda birçok mağdur kişi hikayesini anlatıyor. Kandırılan, dolandırılan ya da aldatılan kişilerin Esra Erol’dan yardım istediği programda kayıp olayları da ele alınıyor. Dağılmış aileler, birbirini arayan kardeşler kavuşturuluyor, DNA testleri ile gerçekler ortaya konuyor. Yıllardır haber alınamayan kişilerin de bulunduğu programda yüzleşmeler ve kavuşmalar yaşanıyor. Her bölümde yeni gündemlerin ekrana geldiği programda akıl almaz olaylar izleyenleri ekrana çekmeye devam ediyor. Esra Erol programı ile olduğu gibi sosyal sorumluluk projeleri ile de adından söz ettiriyor.

Esra Erol 14 Aralıkta Neler Oldu?

Esra Erol en son bölümü ile dün ekrana geldi. Fatma ve Hasan yüzleşmesinin devam ettiği programda aynı kadından çocuk sahibi olan iki arkadaş programa damgasını vurdu. Çocukları ile beraber evi terk eden Ebru’yu da Esra Erol buldu.

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde eşi Fatma’nın temizlik takıntısı sebebi ile programa katılan Hasan için karar vakti geldi. Günlerdir yüzleşme yaşayan çiftin ne yapacağı dün yayınlanan bölümde konuşuldu. Fatma’nın eşi Hasan’ı affedip etmeyeceği merak konusu oldu. Programın diğer gündemi ise aynı kadından çocuk sahibi olan iki arkadaş oldu. Arkadaşlar annelerinin çocukları kaçırdığını iddia ediyor. Esra Erol ve ekibi hem anneyi hem çocukları aramaya devam ediyor.

Esra Erol 15 Aralık Gündemleri Neler?

Esra Erol’un yeni bölümü bugün ekrana gelecek. Çocukları ile beraber kocasının arkadaşının evine yerleşen Ebru çarpıcı açıklamalarda bulunacak. Esra Erol’un bulduğu Ebru’nun anlatacakları merakla bekleniyor. Esra Erol bugün 16.00’da ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.