Baraj Dizisi 18. Bölüm Full İzle FOX TV! 15 Aralık Baraj Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Baraj 18. Bölüm izle, Baraj son bölüm izle, Baraj 18. Bölüm fragmanı izle araştırması yapan kişiler için hazırladığımız Baraj 18. Bölüm izle makalemizle birlikte dizideki tüm önemli anları sizlerle paylaşıyoruz. Aynı zamanda dizinin tamamını da tek parça olarak izlemenizi sağlıyoruz. Baraj 18. Bölüm tek parça izle seçeneğinden faydalanarak diziyi izlemek için yazımızın devamına göz atabilirsiniz…

Baraj Dizisi 18. Bölüm Full İzle FOX TV! TIKLAYINIZ

Yayınlandığı ilk bölümden bu yan izleyicinin takdirini kazanmaya devam eden Baraj dizisi heyecan dolu bölümleri ile ekrana geliyor. FOX TV ekranlarının en iddialı yapımları arasında gösterilen dizi her bölümü ile izleyenleri ekrana çekmeyi başarıyor. Yeşilçam filmi uyarlaması olan yapım büyük beğeni topluyor. Baraj dizisi her hafta salı günleri yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor.

Baraj dizisinin oyuncu kadrosunda Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk yer alıyor. Yeşilçam filminden uyarlanan dizi hem güçlü oyuncu kadrosu hem de çarpıcı senaryosu ile ilgi odağı olmaya devam ediyor. İnternet üzerinden tanışan Nehir ve Nazım’ın bir birilerini kandırmaları ile karışık bir hal alan bir aşk hikayesinin anlatıldığı Baraj dizisinde her hafta çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Sırlarla dolu hayatları olan Nazım ve Tarık arasında da sürekli yeni gerilimlerin başladığı dizide yalanlarla dolu bir aşk hikayesi anlatılıyor. Heyecan dolu sahneleri ile dikkat çeken yapımın yeni bölümlerinde yaşanacaklar merakla bekleniyor.

Baraj Dizisi 17. Bölümde Neler Yaşandı?

Baraj dizisi geçen hafta heyecan dolu 17. bölümü ile ekrana geldi. Tarık’ın kirli planlarına devam ettiği son bölümde Nehir ise Nazım için mücadele etmeye devam eder. Ancak Nehir başına geleceklerden habersizdir. Heyecan dolu geçen 17. bölümden sonra yaşanacaklar merak konusu oldu. İzleyenler Nazım’ın hapisten kurtulup kurtulamayacağını merak ediyor.

Baraj dizisinin son bölümünde Tarık’ın cinayeti Nazım’ın üzerine yıkma planı işe yaramıştır. İlk şüpheli haline gelen Nazım, suçsuzluğunu nasıl ispatlayacağını bilemez. Bir şeyler yapması gerektiğini düşünen Nehir, bu durumdan memnun olmasa da Hakan’dan yardım ister. Hakan kız kardeşi Bahar’ı Nazım’ın avukatı yapsa da aslında bambaşka planlar içindedir. Nazım’ı hapisten kurtarmak için her şeyi göze alan Nehir’in ise Hakan’a güvenmekten başka çaresi yoktur.

Baraj Dizisi 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Baraj dizisinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Nazım’ın hapisten çıkıp çıkamayacağının merakla beklendiği 18. bölüm bu akşam saat 20.00’da FOX TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.