Kuruluş Osman Dizisi 38. Bölüm Full İzle! 16 Aralık Kuruluş Osman Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV kanalının en çok izlenen dizisi olan Kuruluş Osman son bölüm izle, Kuruluş Osman 38. Bölüm izle sorguları Google’da en çok aratılanlar arasında yer almaktadır. Sizler için hazırladığımız makalenin altında yer alan, Kuruluş Osman son bölüm kesintisiz izle ya da Kuruluş Osman 38. Bölüm tek parça izle seçeneklerinden birisine tıklayarak; çok sevilen dizi Kuruluş Osman dizisini izleyebilirsiniz…

Kuruluş Osman Dizisi 38. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

ATV ekranlarının en iddialı yapımları arasında yer alan Kuruluş Osman dizisi ikinci sezonu ile izleyicinin karşısına çıkıyor. Ekranların en çok izlenen yapımlarından olan Kuruluş Osman heyecan dolu bölümleri ve aksiyonlu sahneleri ile izleyenleri ekrana çekmeye devam ediyor. Geniş bir takipçi kitlesi bulunan dizide yaşanacaklar merakla bekleniyor. Her hafta ilgi ile izlenen yapım çarşamba günleri saat 20.00’da ATV ekranlarında sevenleri ile buluşmaya devam ediyor.

Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı olarak ekrana gelen Kuruluş Osman dizisinde Osmanlı Devleti’nin kuruluş yıllarında verilen mücadeleler anlatılıyor. Osman Bey’in kahramanlıklarının ekrana geldiği yapımın başrolünü Burak Özçivit üstleniyor. Başarılı oyuncuya yapımda Didem Balçın, Nurettin Sönmez ve Tamer Yiğit gibi başarılı isimler eşlik ediyor. Dizinin ikinci sezonunda kadroya katılan usta isim Cüneyt Arkın da beğeni topluyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve dinamik hikayesi ile büyük beğeni toplayan dizi heyecanla takip ediliyor. Kuruluş Osman dizisinin sıkı takipçileri yeni bölümleri merakla bekliyor.

Kuruluş Osman Dizisi 37. Bölümde Neler Yaşandı?

Kuruluş Osman dizisi geçen hafta 37. bölümü ile ekrana geldi. Osman Bey ve kardeşi Savcı Bey arasındaki gerilimin iyice yükseldiği 37. bölümde Bala hatun ile Targan hatun arasındaki savaş da büyümeye devam etti.

Kuruluş Osman dizisinin yayınlanan son bölümünde Osman Bey’in tehlikeli mücadelelere girerek Kulucuhisar Kalesini geri alması Dündar Bey ve Savcı Bey’i endişelendirir. Savcı Bey Osman Bey’in Kayı obasını yaktığını iddia eder ve iki kardeşin yolları tamamen ayrılır. Bu sırada Yavlak Aslan Osman Bey’in kurduğu tuzağı anladığını fark eder ve kendisinin kurtarmaya çalışır. Bala hatun Osman Bey’in yakında evleneceği Targan hatun ile büyük bir yüzleşme yaşar.

Kuruluş Osman Dizisi 38. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kuruluş Osman dizisinin yeni bölüm fragmanında Abdurrahmangazi’nin önemli bir duyuru yaptığının görülmesi yeni bölüm heyecanını arttırdı. İzleyenler Ertuğrul Gazi’nin ölüm fermanı mı yoksa Osman Bey’in beylik duyurusu mu sorusunun cevabını merakla bekliyor. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.