Zümrüdüanka 23. Bölüm Full İzle! 16 Aralık Zümrüdüanka Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Pastel Film imzalı olan Zümrüdüanka dizisini izlemek istiyorsanız Zümrüdüanka 23. Bölüm izle seçeneğine tıklamanız sizlere reklamsız bir dizi keyfi için yeterli olacaktır. Alp Navruz sevenlerinin merakla beklediği Zümrüdüanka son bölüm izlemek istiyorsanız ve Zümrüdüanka fragmanına ulaşmak istiyorsanız tıklamanız yeterli olacaktır. İyi seyirler dileriz…

Zümrüdüanka 23. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarında ikinci sezonu ile ekrana gelen Zümrüdüanka dizisi heyecan dolu yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Sevilen dizi yayınlanan her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Her hafta yeni gelişmelerin ve beklenmedik olayların yaşandığı yapım izleyenleri şaşırtıyor. Yayınlandığı günden bu yana seyircinin takdirini kazanan Zümrüdüanka dizisinde yaşanacaklar da merak konusu oluyor. Dizi her hafta çarşamba günleri saat 20.00’da FOX TV ekranlarında seyircisi ile buluşuyor.

Zümrüdüanka dizisinin başrollerinde Ceren Yılmaz ve Alp Navruz rol alıyor. Selim Bayraktar, İsmail Hacıoğlu ve Hatice Şendil gibi başarılı oyuncuların da yer aldığı yapım güçlü oyuncu kadrosunun yanı sıra çarpıcı senaryosu ile de dikkat çekiyor. Göreme’nin en zengin ailesi olan Demirkanların veliahtı Serhat ile kendi başına ayakları üzerinde durmaya çalışan Zümrüt arasında başlayan zor bir aşkın hikayesinin anlatıldığı yapımda aile ve intikam hikayesi anlatılıyor. İmkansız aşkları için savaşan Zümrüt ve Serhat’ın verdiği mücadelenin anlatıldığı yapım her hafta merakla bekleniyor.

Zümrüdüanka Dizisi 22. Bölümde Neler Yaşandı?

Zümrüdüanka dizisi geçen hafta 22. bölümü ile ekrana geldi. Demirkan ve Özgüç aileleri arasındaki savaşın iyice kızıştığı 22. bölümde Serhat ve Zümrüt’ün arası da düzelmeye başlar.

Zümrüdüanka dizisinin ekrana gelen son bölümünde Behram’ın Latif’i kaçırması ile iki aile arasındaki savaş daha da büyür. Demirkan ve Özgüç ailesi geri dönülmez bir yola girmek üzeredir. Azimet Demirkan ise bir torununu daha toprağa vermek istemez. Bu sırada Abbas Behram’a beklenmedik bir teklif yapar. İki aile arasındaki düşmanlık bu teklif ile sona erecektir. Suların durulması ile Canan da temiz bir sayfa açmaya karar verir. Bu sırada Ülfet is planını yeniden devreye sokar. Onun yüzünden Zümrüt ise zor durumda kalacaktır. Zümrüt’ün eve dönmesinden ve Serhat ile arasını düzeltmesinden hoşlanmaya Azimet ise onları ayırmanın bir yolunu arar.

Zümrdüanka Dizisi 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Zümrüdüanka dizisinin son bölümünde Zümrüt’ün hastaneye kaldırılması ile Azimet’in onun için vereceği karar merak edildi. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da FOX TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.