Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 17 Aralık 2020 Perşembe ATV Canlı İzle!

Esra Erol 17 Aralık 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 17 Aralık 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 17 Aralık son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 17 Aralık 2020 Perşembe ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Ekranların en çok izlenen gündüz kuşağı programı Esra Erol yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan program Müge Anlı İle Tatlı Sert programından sonra izleyici ile buluşuyor. Çarpıcı konuları ile Türkiye’n in gündemini belirleyen reality programı her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Esra Erol hafta içi hergün saat 16.20’de ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Türkiye’nin en güvenilir isimlerinden Esra Erol’un sununu ile ekrana gelen programa birçok mağdur katılıyor. Çeşitli konu ve olayların gündem olduğu programda Esra Erol ve ekibi her sezon olduğu gibi bu sezonda titizlikle çalışmaya ve mağdurlara destek olmaya devam ediyor. Aldatılan, dolandırılan kişilerin, ailesini arayan evlatların, kayıpları bulmak isteyen kişilerin katıldığı programda hergün akıl almaz olaylar ekrana geliyor. Yayınlanan her bölümü ile inanılmaz gündemleri ile izleyenleri şaşırtan programın yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Esra Erol 16 Aralıkta Neler Oldu?

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde yine birçok çarpıcı gündem ekrana geldi. Olaylardaki gelişmelerin aktarıldığı ve gerçeklerin ortaya çıkarıldığı 16 aralık bölümü ilgi ile izlendi.

Esra Erol’un 16 aralık gündemlerinden biri 24 yaşındaki Merve Nur oldu. Genç kadının kendisinden 40 yaş büyük Adnan Hoca ile kaçması izleyenleri şaşırttı. Merve Nur’un annesi canlı yayında olay ile ilgili bilinmeyenleri anlattı. İki arkadaşın çocuk sahibi olduğu Emine’nin kızı Aysel’in babası Recep çıktı. DNA testlerinden sonra Emine kocası Recep’e geri dönme kararı aldı. Diğer çocuğun ise nerede olduğu bilinmiyor. Karabük’te dünyaya gelen çocuğu Derya Ulupınar’ın çalıp çalmadığını Esra Erol ve ekibi araştırmaya devam ediyor. Programın 16 aralık gündemlerinden biri de Hasan ve Fatma olmaya devam etti. Hasan eşi Fatma’yı ikna etmek için çalışmaya devam ediyor. Hasan’ın yeni teklifine Fatma’nın ne diyeceği ise merak konusu oldu.

Esra Erol 17 Aralık Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol çarpıcı gündemlerde yaşanan gelişmeler ve yeni olaylarla bugün ekrana gelecek. Programın yeni bölümü saat 16.20’de ATV’de..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.