Zuhal Topal'la Sofrada 499. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 17 Aralık Puan Durumu...

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 499. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 499. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Zuhal Topal’la Sofrada programı üçüncü sezonu ile ekrana gelmeye devam ediyor. Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımları arasında yer alan yemek yarışmasında rekabet ve eğlence asla son bulmuyor. Yayınlandığı günden bu yana ilgi ile takip edilen gündüz kuşağı programında her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. Zuhal Topal’la Sofrada programı hafta içi hergün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen programda her hafta 5 gelin ve kaynana yarışıyor. Gelinlerin kaynanaları ile beraber büyük ödülü kazanmak için kıyasıya rekabet ettikleri programda heyecan her geçen gün yükseliyor. Haftanın finali yaklaştıkça heyecanının arttığı programda neşe dolu anlar da ekrana geliyor. Birbirinden  iddialı yarışmacıları ile beğeni toplayan programda gelinler mutfaktaki hünerlerini gösterirken kaynanalar ise puanlama yapıyor.  Zuhal Topal ve kaynanalardan en yüksek puanı alan gelin ve kaynanası haftanın finalinde 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor. Program renkli yarışmacıları ve rekabet dolu bölümleri ile büyük beğeni toplamaya devam ediyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 16 Aralık Yarışmacısı Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada programının dün ekrana gelen bölümü ile haftanın 3. günü de geride kaldı. Haftanın finaline yaklaşılırken rekabetin iyice arttığı programda  eğlenceli anlar ekrana geldi. Programın 16 aralık bölümünde yarışan Gülşen Genç ise kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan toplam 26 puan alabildi.

Zuhal Topal’la Sofrada programının 3. yarışmacısı Gülşen Genç aldığı 26 puan ile haftanın birincisi olma şansını kaybetti. Yarışmacılar arasında pazartesi günü performansını sergileyen Hülya Karaca Ataş 28 puan ile şimdilik zirveyi elinde tutmaya devam ediyor. Haftanın birincisi olmak isteyen diğer yarışmacıların ise bu puanı geçmesi gerekecek.

Zuhal Topal’la Sofrada 17 Aralık Yarışmacısının Puanı Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programının 17 aralık yarışmacısı Gül Şahin. Ancak iddialı yarışmacının aldığı puan henüz belli değil. Güncel puan durumu açıklandıktan sonra haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.