Sol Yanım Dizisi 4. Bölüm Full İzle! 17 Aralık Sol Yanım Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Sol Yanım 4. Bölüm izle makalemizle birlikte, Sol Yanım dizisine dair tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. Sol Yanım 4. Bölüm tek parça izle sayesinde de reklamsız tek parça izlemenizi sağlıyoruz. Makalemize göz atarak gerekli videolar ve linklere ulaşabilir, sonuç olarak ise Sol Yanım 4. Bölüm izle seçeneğinden yararlanarak diziyi izleyebilirsiniz. İşte yeni dizi olan Sol Yanım dizisi ve 4. Bölüme dair tüm detaylar…

Sol Yanım Dizisi 4. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Star TV ekranlarının yeni dizisi Sol Yanım heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlanan ilk bölümü ile büyük beğeni toplayan dizi yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana çekiyor. Kimi zaman eğlenceli kimi zaman duygusal anlatımı ile ilgi gören gençlik dizisinde yaşanacaklar merak konusu oluyor. Sol Yanım dizisi her hafta perşembe günleri saat 20.00’da yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor.

Star TV ekranlarının iddialı yapımlarından olan Sol Yanım geçmişten geleceğe taşınan aşkların hikayesini anlatıyor. Tesadüflerle dolu bir yaşamın altında yatan sırların ve gizlenen gerçeklerin içinde başlayan zor bir aşkın mücadelesinin anlatıldığı yapımın yeni bölümleri merakla bekleniyor. Genç oyuncularla deneyimli isimleri buluşturan Sol yanım dizisinin başrollerini Özge Yağız ve Tolga Mendi oynuyor. Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin gibi isimlerin de rol aldığı yapım heyecan dolu bölümleri ile büyük beğeni topluyor. Her bölüm yaşanan gelişmelerle izleyiciyi şaşırtan Sol Yanım dizisinin yeni bölümleri heyecanla bekleniyor.

Sol Yanım Dizisi 3. Bölümde Neler Yaşandı?

Sol Yanım dizisinin 3. bölümü geçen hafta ekrana geldi. Selim ve İhsan için hesaplaşma vaktinin geldiği 3. bölümde Serra, Burak ve Selim arasındaki aşk üçgeni heyecanı arttırdı. 3. bölümde yaşanan şaşırtıcı gelişmeler merakla izlendi.

Sol Yanım dizisinin ekrana gelen son bölümünde Burak, Serra’nın gizemli hayatına dair yeni şeyler öğrendikçe ona olan ilgisi de artmaya başlar. Bu esnada Selim’in ise notları yükselmeye başlar. Serra’nın ders çalıştırmasının işe yaraması üzerine Selim ile Serra daha fazla vakit geçirmeye başlar. Bu sırada Burak’ın Serra’ya olan ilgisini fark eden Barbar ise onu Serra’dan uzak tutmaya çalışır. Nazlım ise Barbar’ın Serra’ya olan ilgisini kıskanır. Serra, Burak ve Selim arasındaki aşk üçgenine Biricik de dışarıdan müdahalelerde bulunmaya başlar.

Sol Yanım Dizisi 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sol Yanım dizisinin son bölümünde İhsan’ın Serra’ya olan farklı bakışlarının ortaya çıkması ile Kutlusoy ailesinin geçmişi merak edildi. Gerçeklerin ortaya çıkmaya başlayacağı 4. bölüm bu akşam saat 20.00’da Star TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.