İyi Aile Babası 3. Bölüm Full İzle! 17 Aralık İyi Aile Babası Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

İyi Aile Babası 3. Bölüm izle makalemizle birlikte, İyi Aile Babası dizisine dair tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. İyi Aile Babası 3. Bölüm tek parça izle sayesinde de reklamsız tek parça izlemenizi sağlıyoruz. Makalemize göz atarak gerekli videolar ve linklere ulaşabilir, sonuç olarak ise İyi Aile Babası 3. Bölüm izle seçeneğinden yararlanarak diziyi izleyebilirsiniz. İşte yeni dizi olan İyi Aile Babası dizisi ve 3. Bölüme dair tüm detaylar…

İyi Aile Babası 3. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Kanal D ekranlarında bu sezon ekrana gelmeye başlayan İyi Aile Babası izleyicinin beğenisini kazanmayı başardı. İlk bölümü ile seyirciye eğlence dolu anlar yaşatan yapım ilgi çekmeyi başardı. Komedi türündeki İyi Aile Babası dizisi her hafta perşembe günleri saat 20.00’da yeni bölümleri ile ekrana geliyor.

Yeni sezonun başarılı yapımlarından İyi Aile Babası dizisinde karısı Aslı ve annesi arasındaki çekişmede sürekli arada kalan Mehmet Ali’nin hayatı anlatılıyor. Aynı apartmanda oturan pamuklu ailesinin macera dolu hayatlarının eğlenceli bir anlatım ile ekrana geldiği yapım güçlü oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor. Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal gibi ünlü isimler de kadroda yer alıyor.

İyi Aile Babası Dizisi 2. Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarının yeni dizisi İyi Aile Babası geçen hafta 2. bölümü ile ekrana geldi. Komedi türündeki eğlenceli dizide Mehmet Ali’nin dünyaya iz bırakmaya karar vermesi ile işler iyice karışmaya başlar. Gördüğü her rüyadan etkilenen Mehmet Ali yeni bir kararın eşiğine gelir.

İyi Aile Babası dizisinin ekrana gelen son bölümünde Aslı ve Mehmet Ali rolleri değişir. Aslı’nın işlerinin çok yoğun olduğunu öğrenen Mehmet Ali bütün ev işlerini kendi başına yapmaya karar verir. Mehmet Ali’nin evdeki işlerle adeta mücadele ettiği günlerde Oğulcan ise bu durumdan farklı sonuçlar çıkarmaya başlar. Babasını mutfak önlüğü ile gören Oğulcan, anne ve babasının boşanacağını düşünmeye başlar. Bu sırada evlilik planları yapan Rıfkı için Pamuklu ailesi seferber olur. Arife ve Mehmet Ali abileri Rıfkı’nın evleneceği gelin adayı Ayfer hakkında araştırma yapmaya başlarlar. Mehmet Ali bir yandan da tedavisi bulunmayan bir hastalığın tedavisini bulup, dünyaya iz bırakmak için çalışmalara başlar.

İyi Aile Babası Dizisi 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

İyi Aile Babası dizisinin eğlence dolu son bölümünün ardından Mehmet Ali’nin vereceği yeni karar merak konusu oldu. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Kanal D’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.