Sol Yanım Dizisi 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kaosu Gözler Önüne Serdi: Fragmanı İzleyen Sabredemiyor! Bu Nasıl Mümkün Olabilir?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Sol Yanım, 5. bölümü ile izleyicilerin nefesini kesmeye hazırlanıyor. İşte Sol Yanım Dizisi 5. Bölüm Fragmanı ve dizi özeti...

Sol Yanım Dizisi 5. Bölüm Fragmanı Kaosu Gözler Önüne Serdi: Fragmanı İzleyen Sabredemiyor! Bu Nasıl Mümkün Olabilir? Star TV ekranlarının sevilen dizisi Sol Yanım, 5. bölümü ile izleyicilerin nefesini kesmeye hazırlanıyor. 5. bölümden gösterilen fragman, izleyicileri sabırsızlandırmayı başardı! Bu kadarı nasıl mümkün olabilir sesleri fragmanla birlikte gündeme düşerken, izleyiciler Perşembe gününün nasıl geleceğini şimdiden merak etmeye başladı.

Sol Yanım Dizisi 5. Bölüm Fragmanı >>> İZLE

BKM’nin yapımcı olduğu projede diziye Mert karakteri ile giriş yapan Anıl Tetik, adına yakışır bir başlangıç yapmayı başardı. Serra ile yakınlaşarak Selim’in duygularını fark etmesine yol açan Mert, 5. bölümde rahat durmayacak ve Selim’i rahatsız etmeye devam edecek. Öpüşme sonrası Selim ile Serra arasında neler olacağı sorusu merak edilirken, dizide aşk ve intikam doludizgin yeni bölümde de devam edecek!

Serra’nın Burak’ın geçirdiği kazanın sorumlu olarak suçlanması ve Selim’in Serra’yı savunamamasının etkileri yeni bölümde hissedilmeye devam edecek. Serra’nın sırlarını öğrenen Burak’ın nasıl bir yol izleyeceğinin de aydınlığa kavuşacağı düşünülen yeni bölümde, Barbar – Burak geriliminin de hız kesmeden sürdüğünü söylemek yanlış olmayacaktır.

Gençler arasında resmen yeni bir akım başlatan Sol Yanım dizisi 5. bölüm fragmanı, gençlerle birlikte ailelerini de bu bölümde ekrana kilitlemeyi başaracak. Serra’ya olan ilginin arttığı ve artan ilginin Nazlım ve İdil gibi isimleri harekete geçirdiği dizinin yayınlanacak yeni bölümünde, adrenalinsiz bir saniyenin geçmediğini gören izleyiciler ekranların başından kalkamayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.