Zuhal Topal'la Sofrada 500. Bölüm Full İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 18 Aralık Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Ekranların sevilen yarışmacısı Zuhal Topal’la Sofarada bu hafta yine farklı bir ilde! 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal’la Sofrada 500. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal’la Sofrada son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 500. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada rekabet dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Her hafta birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya mücadelesini ekrana getiren programda eğlenceli dakikalarda yaşanıyor. Renkli yarışmacıları ve sevilen konsepti ile Zuhal Topal’la Sofrada programı her hafta izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan her bölümü ile beğeni toplayan yarışmada haftanın birincisi olacak isim de merakla bekleniyor. Zuhal Topal’la Sofrada programı hafta içi hergün saat 16.00’da FOX TV’de sevenleri ile buluşuyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen yemek yarışmasında her hafta 5 gelin ve kaynana yarışmacı oluyor. Gelinlerin mutfakta hünerlerini gösterdikleri programda kaynanalar ise Zuhal Topal’la beraber puanlama yapıyor. Haftanın hergünü iddialı gelinlerden birinin evine konuk olunan programda yarışmacılar büyük ödülün sahibi olmak için kıyasıya mücadele ediyor. Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında her hafta cuma günleri haftanın birincisi belli oluyor. En yüksek puanı alan yarışmacı 15 bin liralık büyük ödülün de sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 17 Aralık Yarışmacısı Kaç Puan Aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada programında 14 18 aralık haftasının sonu da geldi. Bütün hafta boyuncu kıyasıya mücadele eden gelinlerden kimin birinci olduğu merak ediliyor. Hafta boyunca eğlence ve rekabet dolu bölümleri ile ekrana gelen programda finalden bir önceki gün yarışan isim ise Gül Şahin oldu. 17 aralık bölümünde ekrana gelen Gül Şahin kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan toplam 31 puan almayı başardı. 31 puan ile haftanın en yüksek puanını alan Gül Şahin’in birinci olup olamayacağı ise merak ediliyor.

Zuhal Topal’la Sofrada programında bu hafta yarışan isimlerden en yüksek puanı alan isim şimdilik Gül Şahin oldu.  Haftanın ikinci yarışmacısı Büşra Mahran’ın aldığı 24 puan en düşük puan olurken, 31 puan alan Gül Şahin ise şimdilik zirveyi elinde tutuyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 18 Aralık Haftanın Birincisi Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programının bu haftaki son yarışmacısı Suzan Gükmenler’in kaç puan aldığı henüz belli değil. Haftanın birincisinin belli olacağı program bugün saat 16.00’da ekrana gelecek. Sonrasında puan durumunu haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.