Kırmızı Oda Dizisi 16. Bölüm Full İzle! 18 Aralık Kırmızı Oda Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Dizi sektörüne ilk girdiği andan beri seyircilerin büyük beğenisini ve ilgisini toplayan Kırmızı Oda 16. Bölüm ile sizlere nefes kesen bir yayın keyfi sunuyoruz. Kırmızı Oda son bölüm izle, Kırmızı Oda 16. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak sizde çok sevilen Kırmızı Oda dizisini reklamsız bir şekilde izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz…

Kırmızı Oda Dizisi 16. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kırmızı Oda yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. yeni sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan Kırmızı Oda dizisi ekrana taşıdığı gerçek yaşam hikayeleri ile her hafta izleyenleri ekrana kilitliyor. Dramatik anlatımı ve gerçek hikayeleri ile büyük yankı uyandıran dizi sosyal medyada da en çok konuşulan yapımlar arasında yer alıyor. Kırmızı Oda dizisi her hafta cuma günleri saat 20.00’da yeni bölümleri ile TV8 ekranlarında seyircisi ile buluşuyor.

Kırmızı Oda dizisinin başrolünü performansı ile büyük beğeni toplayan Binnur Kaya oynuyor. Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral gibi isimlerinde rol aldığı yapıma her hafta birbirinden ünlü isimler konuk oluyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından ekrana uyarlanan yapımda bir psikiyatri kliniğine gelen hastaların gerçek yaşan hikayeleri anlatılıyor. Konuk oyuncuların psikiyatri kliniğine gelen hastaları canlandırdığı dizide yaşanacaklar merakla bekleniyor.

Kırmızı Oda Dizisi 15. Bölümde Neler Yaşandı?

Kırmızı Oda dizisinin 15. bölümü geçen hafta ekrana geldi. Burcu Biricik, Sezin Akbaşoğulları ve Sema Keçik’in konuk oyuncu olarak yer aldığı yapımda yine duygusal sahneler ekrana geldi. Doktor hanımın Boncuk ve Selvi’nin acı dolu hikayelerine ortak olduğu bölüm ilgi ile izlendi.

Kırmızı Oda dizisinin son bölümünde Doktor hanım, Boncuk’un anne ve babası ile yaşadığı travmatik anılarını dinler. Ailesinin yanından ayrıldıktan sonra kocası Sadık ile Hollanda’da yaşadığı günleri de Doktor hanıma anlatan Boncuk yaşadığı hayal kırıklıklarını paylaşır. Ermişleri bu olaylardan sonra görmeye başladığını anlatan Boncuk Doktor hanıma içini açar. Bu sırada uzun seneler boyunca annesi sandığı Füsun için yaşayan Hediye şimdi yeni hayatına nasıl adapte olacağını bilemez ve Doktor Piraye’den yardım ister. Doktor Piraye Hediye’ye yeni bir başlangıç yapması için yardım etmeye çalışır. Bu sırada Doktor Piraye ile Doktor Deniz arasındaki ilişki de boyut değiştirir.

Kırmızı Oda Dizisi 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kırmızı Oda dizisinde Boncuk ve Selvi’nin hikayelerinin anlatılmaya devam edileceği 16. bölüm bu akşam ekrana gelecek. Dizi saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.