Payitaht Abdülhamid 130. Bölüm Full İzle! 18 Aralık Payitaht Abdülhamid Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Payitaht Abdülhamid 130. Bölüm izle, Payitaht Abdülhamid son bölüm izle en çok aratılan Google verileri arasında yer almaktadır. Sizlerde Payitaht Abdülhamid dizisini reklam olmadan izlemek istiyorsanız Payitaht Abdülhamid 130. Bölüm izle seçeneğine tıklayarak aralıksız dizi hazzı yaşayabilirsiniz. İşte tüm detayları ile Payitaht Abdülhamid 130. Bölüm izle ve Payitaht Abdülhamid 130. Bölüm fragmanı…

Payitaht Abdülhamid 130. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

TRT1 ekranlarının iddialı yapımlarından Payitaht Abdülhamid yeni bölümleri ile yayın hayatına devam ediyor. Uzun süredir başarılı şekilde gidişatı koruyan Payitaht Abdülhamid dizisinde yaşanacaklar merakla bekleniyor. Dönem dizisi olan yapımda tarihi figürler ve olaylar da yer alıyor. Her hafta heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana çeken yapım ilgi ile takip ediliyor. Payitaht Abdülhamid dizisi her hafta cuma günleri saat 20.0’da TRT1 ekranlarında sevenleri ile buluşmaya devam ediyor.

Payitaht Abdülhamid dizisinin oyuncu kadrosunda Bülent İnal, Özlem Conker, Hakan Boyav, Selen Öztürk, Vildan Atasever gibi birçok başarılı isim yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile ilgiyi üzerine çeken yapım, tarihi olaylarla bezeli senaryosu ile de beğeni topluyor. Sultan Abdülhamid’in içerideki ve dışarıdaki düşmanlar ile mücadelesini ve hastalık dönemini anlatan yapımda Osmanlı Devleti’nin çöküş dönemi ele alınıyor. Dizinin heyecan dolu yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Payitaht Abdülhamid Dizisi 129. Bölümde Neler Yaşandı?

Payitaht Abdülhamid dizisi geçen hafta 129. bölümü ile ekrana geldi. Sultan Abdülhamid’in mason paşayı bulmak için yeni planlarını devreye soktuğu son bölümde Eşref Aziz de zor mücadeleler verir. Bidar Sultan’ın yokluğunun da sorunlar yaratmaya başladığı sarayda beklenmedik olaylar gelişir. Dizinin son bölümü yine ilgi ile izlendi.

Payitaht Abdülhamid dizisinin son bölümünde Mason paşayı bulmak konusunda kararlı olan Abdülhamid yeni bir plan yapar. Manyas’ı zindana atan Abdülhamid gelip onu kurtaracak kişileri yakalamaya karar verir. Sultan Abdülhamid planını devreye sokmak için Manyas’ın zindandan kurtarılmasını beklerken, haremde de Bidar Sultanının yokluğu hissedilmeye başlar. Naime annesinin geri dönmesini beklerken, saraya herkesi şaşırtan başka biri gelir. Bu sırada Eşref Aziz ise Kraken’in peşine düşmüştür.

Payitaht Abdülhamid Dizisi 130. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Payitaht Abdülhamid dizisinde Sultan Abdülhamid’in mason paşayı bulup bulamayacağı merak konusu oldu. Eşref Aziz’in heyecan dolu macerasının da devam edeceği 130. bölüm bugün ekrana gelecek. Dizi saat 20.00’da TRT1’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.