Akrep Dizisi 2. Bölüm Full İzle! 18 Aralık Akrep Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Akrep 2. Bölüm izle makalemizle birlikte, Akrep dizisine dair tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. Akrep 2. Bölüm tek parça izle sayesinde de reklamsız tek parça izlemenizi sağlıyoruz. Makalemize göz atarak gerekli videolar ve linklere ulaşabilir, sonuç olarak ise Akrep 2. Bölüm izle seçeneğinden yararlanarak diziyi izleyebilirsiniz. İşte yeni dizi olan Akrep dizisi ve 2. Bölüme dair tüm detaylar…

Akrep Dizisi 2. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Star TV ekranlarında ilk bölümü ile ekrana gelen Akrep dizisi seyircinin takdirini kazanmayı başardı. İlk bölümü ile beğeni toplayan yapım geçen hafta sosyal medyada gündem oldu. çarpıcı senaryosu ile izleyenleri ekrana kilitleyen dizide gelecek bölümlerde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Akrep dizisi her hafta cuma günleri saat 20.00’da yeni bölümleri ile ekrana gelecek.

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında gösterilen Akrep dizisinin başrollerini Demet Akbağ ve Evrim Alasya paylaşıyor. Bekir Aksoy, Yusuf Çim, Müge Su Şahin, Taha Baran Özbek ve Aslı Melisa Uzun gibi isimlerin de yer aldığı yapımda geçmişin aynasından kendilerine bakan ve savaşan anne kızın hikayesi anlatılıyor. 1 yaşındayken annesi Perihan tarafından terk edilen Ferda’nın yıllar sonra intikam almak için girdiği tehlikeli yolun ve anne kızın akrep dövüşünün anlatıldığı yapım şimdiden ilgi odağı olmayı başardı. Dizide gelecek bölümlerde yaşanacaklar ise merak konusu oldu.

Akrep Dizisi 1. Bölümde Neler Yaşandı?

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Akrep dizisi ilk bölümü ile geçen hafta ekrana geldi. Karakterlerin ve hikayenin tanıtıldığı ilk bölümde heyecan doruğa çıktı. Çarpıcı sahneleri ile ilgi çeken yapımda kızı, damadı ve çok sevdiği torunları ile konforlu bir yaşan süren Perihan’ın 1 yaşında terk ettiği kızı tarafından cehenneme döndürülen hayatı ekrana geldi.

Akrep dizisinin ilk bölümünde Ferda yıllar önce kendisini terk eden annesinin sahip olduğu her şeye göz koymuştur ve intikam almak ister. Annesinin ikinci evliliğinden olan kızı Berna’yı öldüren Ferda sonrasında Perihan ve torunlarının hayatına bomba gibi düşer. Kız kardeşinin kocası ile de aşk yaşayan Ferda annesinin sahip olduğu her şeyi elinden almak için zorlu bir savaşa girer. Perihan ve Ferda arasında yaşanacak bu savaşta Perihan’ın torunları Duru, Şahin ve Ece ise arada kalacaktır. Ferda’nın komşuları Aras ve İpek’in de hayatını değiştirecek bu savaş herkesin kaderinin baştan yazacaktır.

Akrep Dizisi 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Akrep dizisinin 1. bölümünün final sahnesinde herkesin Ferda’nın Perihan’ın kızı olduğunu öğrenmesi ile heyecan doruğa çıktı. Dizinin merakla beklenen 2. bölümü bu akşam saat 20.00’da Star TV’de.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.