Arka Sokaklar 571. Bölüm Fragmanı Yayınlandı, Yine Şaşırttı! Her Cephede Heyecan Devam, Hız Kesmek Yok!

Kanal D ekranlarının rekortmen dizisi Arka Sokaklar yayınlanan 571. Bölüm fragmanı ile yine izleyicilerin modunu değiştirecek iddialı bir giriş yaptı! Arka Sokaklar 571. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. İşte Arka Sokaklar 571. Bölüm Fragmanı ve dizi özeti...

Arka Sokaklar 571. Bölüm Fragmanı Yine Şaşırttı! Her Cephede Heyecan Devam, Hız Kesmek Yok! Kanal D ekranlarının rekortmen dizisi Arka Sokaklar yayınlanan 571. Bölüm fragmanı ile yine izleyicilerin modunu değiştirecek iddialı bir giriş yaptı! Televizyonculuk tarihinin rekorlarını kıran ve reytingleri alt üst eden Arka Sokaklar dizisi ayrılık haberleri ile çalkalanırken, dizinin yeni fragmanı izleyicilerin yüreğine su serpti! Tam kadro devam mesajı ile yayın hayatına devam eden dizide 571. bölüm yine eğlenceyi ve heyecanı bir arada izleyicilere yaşatmayı amaçlıyor.

Kahraman polislerimizin azılı suçlularla mücadelesi yeni bölümde de sürerken, evlerinde yaşadıkları eğlenceli anlar izleyicileri tebessüm ettirecek! Gerilim ve eğlencenin dozunu uzun yıllar boyunca ayarlamayı başaran senaristler, bu bölümde de izleyicilere unutamayacakları ve izlerken bitmesini istemeyecekleri bir bölüm hazırladı. Vurulan Bahar’ın hastanede verdiği ölüm kalım savaşını kazanıp kazanamayacağı sorusu yeni bölümde yanıtlanırken, Hüsnü’nün Esra’ya yaptığı sürprizin etkileri de izleyicilerin beğenisini kazanacak.

Rıza Baba’nın ekibi yine Hızır gibi her ana yetişmeyi yeni bölümde de başaracak ve sokakların emniyetinin emin ellerde olduğu bir kez daha gösterilecek. Mesut’un başına gelenler hakkındaki sır perdesinin de Arka Sokaklar gündemini meşgul edeceği yeni bölümde, Zafer’in planlarının da doğurduğu sonuçlar dizinin 571. bölümünün ana konuları başında gelecek. Kahramanlarımız üzerlerine düşeni yerine getirmeye devam ederken yaşadıkları samimi arkadaşlık, aile bağları ve birbirlerine olan sadakatleri izleyiciyi rahatlatmaya yetecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.