Ramo Dizisi 26. Bölüm Fragmanı YayınlandıTüm Dengeleri Bozdu! Herkes Hazırlığını Yapsın, Yeni Bölümde Kaos Geliyor!

Ramo’nun intikamı yeni bölüme de damga vururken, izleyenler sevilen dizinin 26. bölümünde yine şaşıracakları çok sayıda gelişmeye tanık olacak! Ramo Dizisi 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. İşte Ramo Dizisi 26. Bölüm Fragmanı ve dizi özeti haber detayında..

Ramo Dizisi 26. Bölüm Fragmanı YayınlandıTüm Dengeleri Bozdu! Herkes Hazırlığını Yapsın, Yeni Bölümde Kaos Geliyor!  Show TV ekranlarının sevilen dizisi Ramo’da sular git gide ısınıyor! İzleyenlerin nefesini tutmaktan başı döndüğü dizinin 26. bölüm fragmanı, heyecanın hiç bitmeyeceğini herkese gösterdi. Ramo’nun aşkı ve Ramo’nun intikamı yeni bölüme de damga vururken, izleyenler sevilen dizinin 26. bölümünde yine şaşıracakları çok sayıda gelişmeye tanık olacak!

Ramo Dizisi 26. Bölüm Fragmanı>>> İZLE

Köksal’ın yaşaması dizinin seyrini bambaşka bir yöne çevirdi! İzleyiciler artık tamam derken, Köksal’ın yaşadığını öğrenmeleri ile adeta yıkıldılar. Ramo’nun düşmanlarının sonunu erteleyen bu gelişme, Ramo için de yeni sürprizlerin yolda öldüğünü gösterdi. Yavuz’un Cihangir’den kaçarken yanına Ramo’yu çekmek isteyeceği dikkatlerden kaçmazken, Yavuz’un yeni planları izleyicilere pes artık dedirtecek.

Yavuz’un elindeki belgeler ise yeni bölümde Sibel’in başını derde sokacak! Sibel’i sıkıştırmak için belgelere başvuran Yavuz’un tüm hamleleri, izleyicilerin nefretini çekmeye devam edecek. Sibel’in ise köşeye sıkışmayacağı düşünülürken, Yavuz’un hamlesine karşı nasıl bir hazırlık yapacağı yeni bölümde aydınlığa kavuşmaya başlayacak.

Aşk, ihanet, gerilim ve intikam duygularının bir an olsun eksilmediği Ramo dizisinin 26. bölümünde, yayınlanan fragman ile birlikte izleyiciler nefesini tutmaya şimdiden başladı. Ramo’nun iyileşmeyi beklerken etrafında dönen dolaplar “Bu kez Ramo, bu kadar sorunun altından nasıl kalkacak?” sorusunun fragmanla birlikte sorulmasına yol açıyor. Yeni bölümde izleyiciler Ramo’nun yolculuğunun nasıl bir yöne savrulacağını görünce adeta şoktan şoka girecekler!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.