Bir Annenin Günahı 5. Bölüm Full İzle! 19 Aralık Bir Annenin Günahı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Bir Annenin Günahı 5. Bölüm izle makalemizle birlikte, Bir Annenin Günahı dizisine dair tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz. Bir Annenin Günahı 5. Bölüm tek parça izle sayesinde de reklamsız tek parça izlemenizi sağlıyoruz. Makalemize göz atarak gerekli videolar ve linklere ulaşabilir, sonuç olarak ise Bir Annenin Günahı 5. Bölüm izle seçeneğinden yararlanarak diziyi izleyebilirsiniz. İşte yeni dizi olan Bir Annenin Günahı dizisi ve 5. Bölüme dair tüm detaylar…

Bir Annenin Günahı 5. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Kanal D ekranlarında bu sezon yayınlanamaya başlayan Bir Annenin Günahı izleyicinin beğenisini kazanmayı başardı. İlk bölümünden bu yana heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen dizide yaşanacaklar merakla bekleniyor. Bir Annenin Günahı dizisi her hafta cumartesi günleri saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyircisi ile buluşuyor.

Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Bir Annenin Günahı dizisi Filipinler’de yayınlandığı dönem  izlenme rekorları kıran A Mothers Guilt yapımından uyarlandı. Başrollerini Özge Özbek, Musa Uzunlar, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas ve Emre Kınay’ın oynadığı başarılı yapımda oğlunun hayatı için cinayet işleyen bir annenin çektiği vicdan azabı ve bu suçun gölgesinde büyüyen bir aşkın hikayesi anlatılıyor.

Bir Annenin Günahı 4. Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarının yeni yapımı Bir Annenin Günahı dizisi geçen hafta 4. bölümü ile ekrana geldi. Suna için çemberin daralmaya başladığı 4. bölümde Yusuf sonuca her geçen gün biraz daha yaklaşmaktadır. Dizinin heyecanlı geçen son bölümü büyük bir ilgi ile takip edildi.

Bir Annenin Günahı dizisinin ekrana gelen son bölümünde Yusuf, Yağmur’un gideceğini söylemesi üzerine kendini Sadri Güngör davasına adar. Bu işin peşini bırakmaya niyeti yoktur ve yavaş yavaş çemberi daraltmaya başlar. Yusuf Sadri Güngör’ün ölümü ile ilgili bulduğu yeni ayrıntıları Yağmur’a anlatmaya karar verir. Babasının ölümü ile ilgili şaşırtıcı gerçekleri öğrenen Yağmur gitme kararını yeniden düşünmeye başlar. Bu sırada İbrahim komiser ise Suna’ya gider. Suna onun gerçekleri öğrendiğini düşünerek korku içinde söylediklerini dinler ve kendisini suçlayacak kelimeler aramaya başlar. Ancak İbrahim komiser Suna’ya onu sevdiğini söyler. Bu duyduğu karşısında şok olan Suna ise vicdanı ile hisler arasında kalır.

Bir Annenin Günahı 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bir Annenin Günahı dizisinin son bölümünde yaşananlarda sonra Yusuf’un annesi ile ilgili gerçeği ne zaman öğreneceği ve Suna’nın İbrahim’e ne cevap vereceği merak konusu oldu. Yayınlanan yeni bölüm fragmanı ile heyecanı yükselten dizi  bu akşam saat 20.00’da Kanal D’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.