İbo Show 6. Bölüm Full Canlı İzle! İbo Show 19 Aralık 2020 Tek Parça Youtube İzle!

Star TV ekranlarında yeni sezonda ekrana gelmeye başlayan İbo Show her hafta ilgi ile takip ediliyor. 9 yıl aradan sonra tekrar ekrana dönen program yeni sezonun en çok izlenen yapımlarından biri haline geldi. Kısa zamanda geniş bir izleyici kitlesine ulaşan İbo Show’a her hafta konuk olacak ünlü isimler ve sohbetler merakla bekleniyor.

İbo Show 6. Bölüm Full Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Program her hafta cumartesi günleri saat 20.00’da Star TV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in sunumu ile ekrana gelen programda eğlenceli ve zaman zaman da duygusal anlar yaşanıyor.

İbo Show Programı 5. Bölümde Neler Yaşandı?

Bu senenin en çok konuşulan programlarından biri haline gelen İbo Show geçen hafta 5. bölümü ile ekrana geldi. Her hafta birbirinden ünlü konuklarla eğlenceli sohbetlerin yaşandığı İbo Show da zaman zaman da duygusal dakikalar ekrana geliyor. Programın geçen hafta ekrana gelen bölümünde yine kahkaha dolu anlar ekrana geldi.

Her hafta olduğu gibi geçen haftada müzik ve televizyon dünyasının en ünlü isimlerini ağırlandığı programda Serdar Ortaç, Gülben Ergen, Nilgün Belgün ve Mustafa Üstündağ programa konuk oldu. Ünlü isimlerle eğlenceli sohbetlerin yapıldığı 12 aralık bölümünde programın sunucusu İbrahim Tatlıses kahkahaları ile stüdyoyu şenlendirdi. Konukların da son derece keyifli olduğu 12 aralık bölümünde eğlenceli dakikalar ekrana yansıdı. Mizah dolu geçen akşamda İbrahim Tatlıses ve konukları müzik şöleni verdiler. Programın 5. bölümü sosyal medyada da uzun süre konuşuldu.

İbo Show Programı 19 Aralık Konukları Kim Olacak?

Yeni sezonda Star TV ekranlarının en çok izlenen programı haline gelen İbo Show’un yeni bölüm konukları merak ediliyor. Bu akşam ekrana gelecek olan 6. bölüm konuklarının fotoğrafları yayınlandı. Yine coşku dolu bir gecenin yaşanması beklenen İbo Show’a bu hafta ise Zara, Oktay Kaynarca, Oya Başar ve Yılmaz Vural konuk olacak. Birbirinden ünlü konuklarla eğlenceli bir sohbetin ve müzik dolu saatlerin yaşanacağı program bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.