Arıza Dizisi 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Arıza'da Savaş Kızıştı: Ne Yaptın Sen Numan? Kime Niyet, Kime Kısmet!

Arıza dizisinin 16. bölüm fragmanı yayınlandı! Yayınlanan yeni fragman ile birlikte Show TV ekranlarının sevilen dizisinde temponun bir an olsun düşmeyeceği kesinleşti. İşte Arıza Dizisi 16. Bölüm Fragmanı ve dizi özeti haber detayında...

Arıza Dizisi 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Arıza'da Savaş Kızıştı: Ne Yaptın Sen Numan? Kime Niyet, Kime Kısmet! Her Pazar akşamında izleyiciyi ekranlara kilitleyen Arıza dizisinin 16. bölüm fragmanı yayınlandı! Yayınlanan yeni fragman ile birlikte Show TV ekranlarının sevilen dizisinde temponun bir an olsun düşmeyeceği kesinleşti. Kaosun giderek derinleştiği dizide, Ali Rıza’nın başına gelenlerin arkasında kimin olduğu sorusu sorulmaya devam edecek. Muzaffer yoğun uğraşlar ile Ali Rıza’nın başına gelenleri araştırsa da yeni bölümde gerçek sorumluyu bulma konusunda kayda değer bir ilerleme sağlayamayacak.

Arıza Dizisi 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ali Rıza ile Halide arasında yaşananlar da hayal kırıklığına yol açarken, Numan’ın Burak’tan para istemeye kalkışması da yeni bölümde yeni bir kaosun hazırlığı olacak. Zira Burak’ın verdiği paraların sahte çıkması Numan’ı resmen çıldırtarak Burak’a karşı savaş açmasına yol açacak. Burak’a yapılan saldırıda ise Halide’nin kurşunların hedefi olduğu görülürken, Halide’nin başına gelenler savaşın seyrine ciddi etki edecek. Melek ise sırrı Haşmet ile paylaşıp paylaşmanın ikilemini yeni bölümde sona erdirerek ciddi bir karar verecek.

Ali Rıza’nın ise ekmek parası için çabası sürerken, kendisinden bağımsız gelen gelişmeler Ali Rıza’yı bir oraya bir buraya sürüklemeye yeni bölümde de sürüyor. Bu kez kaos tek bir cephede değil, birkaç cepheye sıçrayacak ve kargaşadan herkes zararlı çıkacak! Arıza dizisi 16. bölümü ile izleyicilerin soluklarını kesmeye hazırlanırken, yeni bölümde cevaplanması beklenen sorulara yenileri eklendikçe dizide tansiyon bir an olsun düşmeyecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.