Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 21 Aralık 2020 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Esra Erol 21 Aralık 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 21 Aralık 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 21 Aralık son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 21 Aralık 2020 Pazartesi ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden Esra Erol her bölümü ile akıl almaz olayları ekrana taşımaya devam ediyor. Ekrana taşıdığı çarpıcı olaylar ile Türkiye’nin gündemini belirleyen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programının hemen ardından ekrana geliyor. Akıl almaz olaylar ve beklenemedik gelişmelerle izleyenleri ekrana çeken Esra Erol’da her bölüm yaşanacaklar merakla bekleniyor. Gündüz kuşağının en çok izlenen programı hafta içi her gün saat 16.20’de ATV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Türkiye’nin en güvenilir isimlerinden Esra Erol’un sunumu ile ekrana gelen programda her hafta birçok mağdur kişi hikayesini anlatıyor. Dolandırılan, aldatılan, terk edilen ve yakınlarını arayan birçok kişinin katıldığı programda kimi zaman akıl almaz olaylar ekrana gelirken kimi zaman da duygusal anlar yaşanıyor. DNA testleri ile gerçekleri ortaya çıkaran ve aileleri buluşturan Esra Erol’da hem kavuşmalar hem de yüzleşmeler yaşanıyor. Bugüne kadar birçok kayıp kişinin de bulunduğu reality showda her hafta yaşanacaklar ve gündemlerdeki gelişmeler merakla bekleniyor. Esra Erol programı ile olduğu gibi sosyal sorumluluk projeleri ile de sık sık gündeme gelmeye devam ediyor.

Esra Erol 18 Aralık Gündemler Nelerdi, Cuma Günü Neler Yaşandı?

Esra Erol’un programı en son 18 Aralık cuma günü ekrana geldi. Haftanın son programında yüne çarpıcı olay ve gelişmeler ekrana taşındı. Akıllara durgunluk veren açıklamaların yapıldığı 18 Aralık programı ilgi ile takip edildi.

Esra Erol’un ekrana gelen son bölümünde kendisinden 41 yaş büyük Adnan Hoca ile kaçan Merve Nur’un açıklamaları olay oldu. Canlı yayında ilanı aşk eden genç kadın, kendisini bekleyen annesine mesaj yolladı. Programın diğer gündemi ise geçen hafta çocuklarından birini satması ile gündeme bomba gibi düşen Emine oldu. Emine doğum yaptığı hastanede yaşananları anlattı.

Esra Erol 21 Aralık Gündemleri Neler Olacak?

Esra Erol geçen hafta ekrana getirdiği çarpıcı gündemlerden sonra bu haftaki ilk bölümü merakla bekleniyor. Geçen hafta ele alınan konularla ilgili gelişmelerin aktarılacağı program bugün saat 16.20’de ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.