Uyanış Büyük Selçuklu 13. Bölüm Full İzle TRT1! 21 Aralık Uyanış Büyük Selçuklu 13. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Ekranların yeni yapımlarından olan Uyanış: Büyük Selçuklu 13. Bölüm full izlemek için haber detayında yer alan videoyu açabilirsiniz. Tarihi en iyi şekilde konu alan, Selçuklu ile ilgili her detayı tek tek, ince ince işleyen en büyük prodüksiyonlar arasında yer alan Uyanış: Büyük Selçuklu Dizisi 13. Bölüm ile birlikte aksiyona hazır olun. İşte detaylar…

Uyanış Büyük Selçuklu 13. Bölüm Full İzle TRT1! TIKLAYINIZ

Yeni sezonda TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. TRT1 ekranlarının en iddialı yapımları arasında gösterilen dizi her hafta reyting rekorları kırıyor. Heyecan ve aksiyon dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen Uyanış Büyük Selçuklu sosyal medyada da en çok konuşulan yapımlar arasında yer alıyor. Dizi her hafta pazartesi günleri saat 20.00’da TRT1 ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Yeni sezonun en çok izlenen yapımları arasında yer alan dönem dizisi hem senaryosu hem de oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu, Sevda Erginci ve Gürkan Uygun gibi birçok ünlü ismi kadrosunda bulunduran yapım Melikşah’ın Selçuklu Devleti’nin başına geçmesinin ardından yaşananları anlatıyor. Melikşah ve Sencer’in verdiği mücadeleleri anlatan yapımda saray entrikaları ve yaşanan aşklar da seyircinin ilgisini çekiyor. Heyecan ve aksiyon dolu bölümleri ile büyük beğeni toplayan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümlerinde yaşanacaklar merakla bekleniyor.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 12. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının en iddialı yapımları arasında gösterilen Uyanış Büyük Selçuklu dizisi geçen hafta 12. bölümü ile ekrana geldi. Sencer ve Arslantaş arasındaki gerilimi oyunlarına alet eden Terken’in yaşayacaklarının merak konusu olduğu 12. bölüm ilgi ile izlendi.

Uyanış BüyüK Selçuklu dizisinin geçen hafta ekrana gelen bölümünde anne ve baba hasreti ile yanan Arslantaş ile Sencer arasında gerilim yaşanır. Sencer’in Arslantaş’ı vurduğunu öğrenen Terken ise Nizamülmülk’ü Melikşah’ın gözünden düşürmek için planlar yapmaya başlar. Nizamülmülk’ün yiğtlerini nasıl savunacağı ise merak konusu oldu. Bu sırada kıskançlık krizine giren Terken’den tokat yiyen Elçin ise bunun intikamını almanın peşine düşer. Terken’in Seferiye’yi hasta ettiğini bilen Elçin bunu ortaya çıkarmanın yollarını aramaya başlar.

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Elçin ve Terken savaşının nasıl sonuçlanacağı ve Sencer ile Arslantaş savaşının akıbeti merak konusu oldu. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.