Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 22 Aralık 2020 Salı ATV Canlı İzle!

Esra Erol 22 Aralık 2020 canlı izle, Esra Erol son bölüm izle sorgularına karşılık sizler için hazırladığımız Esra Erol’da makalesine göz gezdirebilirsiniz. Makalemiz üzerinden tüm detayları eksiksiz bir şekilde görebilir, Esra Erol 22 Aralık 2020 tarihli yayını canlı izleyebilir, son bölümü de görebilirsiniz. Tüm detaylar için haberimizin devamına, link ve videolara göz atmanızı öneriyoruz. İşte Esra Erol 22 Aralık son bölüm… Neler oldu? Olaylar neler?

Esra Erol’da Bugün Tamamı Tek Parça 22 Aralık 2020 Salı ATV Canlı İzle! TIKLAYINIZ

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayınlanmaya devam eden Esra Erol yayınlanan her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Programa konu olan çarpıcı olaylar ile Türkiye’nin gündemini belirleyen Esra Erol’un reality şovu ilgi ile takip ediliyor. Esra Erol hafta içi her gün Müge Anlı İle Tatlı Sert programından sonra saat 16.20’de ATV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Türkiye’nin en güvenilir isimlerinden Esra Erol’un sunumu ile ekrana gelen programda birçok farklı konu ele alınıyor. Aldatılan, dolandırılan, kaybolan yakınlarını bulmak isteyen insanların, ailesini hiç görmemiş evlatların ve birçok mağdur kişinin katıldığı programda akıl almaz olaylar ekrana taşınıyor. Esra Erol hem programda ele aldığı gündemler hem de sosyal sorumluluk projeleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Esra Erol 21 Aralıkta Neler Yaşandı?

Gündüz kuşağının en çok izlenen programı Esra Erol dün ekrana gelen bölümü ile yine birbirinden çarpıcı olayları ekrana taşıdı. Merve Nur ile annesinin son kez karşı karşıya geldiği bölümde Şanlıurfa’da ortadan kaybolan Dursun Yaşar programa damgasını vurdu.

Esra Erol’un dün ekrana gelen bölümünde kendisinden 41 yaş büyük Adnan hoca ile kaçan Merve Nur yeniden annesi ile karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz hafta canlı yayında ilanı aşk eden Merve Nur ve annesinin son yüzleşmesinde çarpıcı gelişmeler yaşandı. Kendisinden 41 yaş büyük Adnan hoca ile beraber olmak isteyen Merve Nur ve annesinin son yüzleşmesinde duygusal anlar yaşandı. Programın diğer gündemi ise çocuğunu satan Emine oldu. 12 yıllık sır perdesinin aralandığı programda çarpıcı gerçekler izleyenleri şaşırttı. Programın dün ekrana gelen bölümünün gündemlerinden biri ise çocuklarını ve torunlarını bırakıp ortadan kaybolan Dursun Yaşar oldu. En son Şanlıurfa’da görülen Dursun Yaşar’ın nerede olduğu merak ediliyor.

Esra Erol 22 Aralık Gündemleri Neler?

Esra Erol’un bugün ekrana gelecek bölümünde Emine’nin 12 yıl önce sattığı çocuğu ile ilgili ortaya çıkan yeni gelişmeler paylaşılacak. Kayıp Dursun Yaşar ile ilgili yeni gelişmelerin de aktarılacağı 22 aralık programı bugün saat 16.20’de ATV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.